Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Epoq Click - kokoa keittiösi itse

Heitä hyvästit vaikeasti koottaville keittiökaapeille, hankalille asennusvaiheille ja sadoille pienille osille, jotka pitää ruuvata juuri oikeille paikoille. Gigantin uudet Click-keittiörungot on mahdollista koota helposti itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa. Click-keittiörungot tarvitsee vain napsauttaa paikoilleen.

Uusi keittiö ilman vaivaa

Gigantin uudet Click-keittiörungot on mahdollista koota helposti itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa. Kiinnitysmenetelmän ansiosta keittiörunko tulee asennettua täysin suoraan ja saat siistin lopputuloksen hetkessä. Click-tekniikalla takaosa lukittuu kiinni oikeaan asentoon ja kulmaan kerralla. Kun kuulet napsahduksen, tiedät, että asennus on mennyt oikein.

Helppo Click-menetelmä

Yksi Click-menetelmän eduista on, että keittiörungon kokoaminen on nopeaa. Nopeuden lisäksi etuna on se, että keittiörunko tulee asennettua täysin suoraan. Click-tekniikalla takaosa lukittuu kiinni oikeaan asentoon ja kulmaan kerralla. Click-rungot ovat myös vakaampia kuin tavalliset rungot, sillä Click-rungoissa osat lukitaan koko kosketuspinnalta. Kun rungot on koottu, ne ruuvataan kiinni seinään tavalliseen tapaan.

Click-rungon eri osat yksinkertaisesti napsautetaan yhteen. Lukitustoiminto on osiin sisäänrakennettuna, joten ne vain painetaan yhteen. Kun osa on kiinni, siitä kuuluu ”klik”. Nimi Click tuleekin tästä äänestä.

Click-keittiörungon kokoaminen on nopeaa

Click ja keittiörunko on koottu:

Epoq Click-keittiörungot

1. Runkomoduulit ovat täysin samannäköisiä kuin perinteiset keittiörungot, mutta voit koota ne ilman työkaluja.

Epoq Click-keittiörungot

2. Lukitustoiminto on sisäänrakennettuna.

Epoq Click-keittiörungot

3. Click - Rungon eri osat yksinkertaisesti napautetaan yhteen.

Epoq Click-keittiörungot

4. Koottuna moduuli on vakaa ja kestävä.

Epoq Click-keittiörungot

5. Keittiörungon voi purkaa jälkikäteen mukana tulevalla työkalulla.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle

Lue lisää Gigantin tuotteista: