Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Cosentino – Espanjan vuoristoista keittiöihin ympäri maailman

Kestävyyden, terveyden, turvallisuuden ja terveellisen työympäristön painottaminen – muun muassa näistä syistä teemme yhteistyötä työtasovalmistaja Cosentinon kanssa.
Espanjalainen perheyritys Cosentino valmistaa kauniita ja kestäviä työtasoja. Espanjalainen perheyritys Cosentino valmistaa kauniita ja kestäviä työtasoja. Espanjalainen perheyritys Cosentino valmistaa kauniita ja kestäviä työtasoja.
Silestone Calacatta Gold -työtaso luo harmonisen tunnelman yhdessä Shaker Steel Grey -keittiön harmaan sävyn kanssa. Silestone Calacatta Gold -työtaso luo harmonisen tunnelman yhdessä Shaker Steel Grey -keittiön harmaan sävyn kanssa.
Silestone Calacatta Gold -työtaso Trend Blue Grey -keittiössä. Silestone Calacatta Gold -työtaso Trend Blue Grey -keittiössä.
Dekton Kelya -keittiösaarekkeen tumma sävy luo vahvan kontrastin yhdessä Integra Chalk -keittiösarjan kanssa. Dekton Kelya -keittiösaarekkeen tumma sävy luo vahvan kontrastin yhdessä Integra Chalk -keittiösarjan kanssa.
Dekton on erittäin kestävä materiaalia, joka vaatii vain vähän hoitoa. Dekton on erittäin kestävä materiaalia, joka vaatii vain vähän hoitoa.

Yhtä tärkeä syy on laatu. Mitä työtasoihin tulee, tämän espanjalaisen perheyrityksen nimi on kiveen hakattu.

Kun Cosentino perustettiin vuonna 1979, perustajaveljekset Francisco, Eduardo ja José Martínez-Cosentino asettivat itselleen suuren tavoitteen: he halusivat luonnonkivitasojen markkinajohtajiksi maailmanlaajuisesti. Työntekijöitä oli tuolloin yhteensä 17.

40 vuotta myöhemmin Cosentinolla on tuhansia työntekijöitä, ja yrityksen työtasot ovat jo aikaa sitten löytäneet tiensä pois Espanjan vuoristosta keittiöihin ympäri maailmaa.

Valveutuneiden ja kattavien teknologiainvestointien kautta yritys on osoittanut, että innovaatiot ja ympäristötietoisuus kulkevat käsi kädessä.

Tuotannon vedenkulutusta on vähennetty ja raakamateriaalien käsittelyä tehostettu. Päästöjen rajoittamismenetelmät ovat huippuluokkaa. Yritykselle on myönnetty useita arvostettuja ympäristösertifikaatteja.

Innovatiivisuus on Cosentinon toimintafilosofian ytimessä. Otetaan esimerkiksi palkittu Eco-työtaso, joka on yksi markkinoiden ekologisimmista. Se valmistetaan osin raakamateriaalista, johon on käytetty kierrätettyä ikkunalasia, posliinia ja keramiikkaa.

Toinen esimerkki on SENSA, graniittinen työtaso, jonka erikoiskäsittely suojaa sitä pysyviltä tahroilta. Lopputuloksena on saatu tukeva työtaso, joka edellyttää hyvin vähän huoltoa ja kestää hyvin myös joutumista kosketuksiin ruuan kanssa.

Voitkin olla varma, että valitsemasi työtaso on paitsi korkealaatuinen, myös ympäristön huomioon ottava.


Silestone

Yksi Cosentinon suurimmista läpimurroista on Silestone, maailman hygieenisin kvartsinen työtaso. Sen pinta estää haitallisten bakteerien muodostumista, ja Time Magazine onkin nimennyt sen yhdeksi kymmenestä keksinnöstä, jotka parantavat tämän vuosisadan elämänlaatua.

Työtaso on yli 90-prosenttisesti luonnonkvartsia, joten se kestää erittäin hyvin naarmuja, tahroja ja iskuja – ja imee hyvin vähän nesteitä.

Ympäristösertifikaatti Cradle to Cradlen ansiosta Silestone on hyvä valinta myös tulevaisuuden kannalta. Sertifikaatti myönnetään tuotteille, jotka on suunniteltu sopimaan kiertotalouteen – uuteen, entistä kestävämpään tapaan ajatella raaka-aineiden hallintaa ja kierrättämistä.

Erittäin kestäviä työtasoja

  • Kvartsi on yksi maailman kovimmista materiaaleista. Silestone-työtasot ovat erittäin kestävää tekoa, joten voit käsitellä huoletta raskaitakin astioita työtason päällä.
  • Cosentino haluaa olla edelläkävijä ja kehittää koko ajan tuotteitaan. Uraauurtavan N-Boost-teknologian ansiosta Silestone-työtasojen pinta hylkii entistä paremmin tahroja ja nesteitä, kuten kahvia, viiniä ja sitruunamehua. Työtason puhdistus ja kunnossapito on entistä helpompaa.
  • N-Boost-teknologian ansiosta värit ovat entistä elävämpiä ja työtason pinta kiiltävämpi. Tämä saa valon heijastumaan kauniisti työtason pinnasta.
  • Silestone-työtasoilla on 35 vuoden takuu.
Eternal Calacatta Gold -työtaso

Eternal Calacatta Gold

Todellinen bestseller

Eternal Marquina -työtaso

Eternal Marquina

Upea työtaso, joka erottuu joukosta

Eternal Serena -työtaso

Eternal Serena

Harmaa ja muodikas kivityyppi

Iconic Black -työtaso

Iconic Black

Kiiltävä ja syvä musta väri, joka pysyy tahrattomana Silestonen N-Boost-tekniikan ansiosta

Lagoon-työtaso

Lagoon

Silestonea edullisempi vaihtoehto, joka muistuttaa marmoriaDekton

Dekton on erittäin kompakti jäljitelty kivipinta, joka on valmistettu yksinomaan luonnollisista materiaaleista, kuten kvartsista, posliinista ja lasista.

Valmistusmenetelmä jäljittelee kiven luonnollista muodostumista: materiaalit puristetaan yhteen tukevaksi työtasoksi, joka on helppohoitoinen ja kestää useimpia rasituksia – mukaan lukien korkeita lämpötiloja.

Dekton kestää jopa tulta ja pakkasta

  • Dekton-työtasot kestävät lähes kaikkea. Ne ovat naarmuuntumisen, tulen- ja pakkasenkestäviä, ja lisäksi pinta hylkii vettä ja tahroja.
  • Korkean lämmönsietokyvyn ansiosta voit asettaa esimerkiksi kuuman kattilan tai uunivuoan suoraan työtasolle.
  • Dekton-työtasot ovat hyvä vaihtoehto ulkokeittiön työpöydäksi kestävyytensä ansiosta. Lisäksi Dekton kestää UV-säteilyä, joten väri pysyy kauniina.
  • Puhtaanapito ja ylläpito on helppoa – pyyhi vain pinta puhtaaksi! Työtasoon ei jää sormenjälkiä tai muita jälkiä.
  • Dekton-työtasoilla on 35 vuoden takuu.
Kelya-työtaso

Kelya

Suosittu kivikuvio

Trilium-työtaso

Trilum

Erottuva ja moderni teollishenkinen työtaso

Strato-työtaso

Strato

Suosittu betoniversio harmaan sävyissä

Domoos-työtaso

Domoos

Mattapintainen ja tyylikäs musta vaihtoehto

Aura15-työtaso

Aura15

Aitoa marmoria muistuttava pintavaihtoehto

Vera-työtaso

Vera

Harmaa kivikuvio, jossa erottuu luonnollisia suonia