Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun


Grass logo

GRASS valmistaa tyylikkäitä säilytysratkaisuja toimivaan arkeen

Kun suunnittelemme keittiöitä, otamme aina huomioon modernin pohjoismaisen arjen. GRASS on yksi maailman johtavista säilytysjärjestelmien kehittäjistä ja valmistajista. Olemme laajentaneet vetimettömien ja Nova Pro Scala -laatikoiden valikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme toimivat ja tyylikkäät säilytysratkaisut niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen. Tutustu GRASSin laajaan tuotevalikoimaan ja löydä juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut!

Tiedämme, että kaappien säilytysratkaisuilla on merkitystä, ja pyrimmekin aina miettimään kokonaiskuvan lisäksi pieniä yksityiskohtia. Niitä, joita et ehkä edes huomaa niiden toimiessa, mutta jotka ärsyttävät, jos jokin on vialla.

Esimerkiksi tapa, miten vetolaatikko liukuu tai kaappi avautuu ja sulkeutuu vuodesta toiseen: kevyt ja sulava liike avattaessa ja pitävä ja selkeä naksahdus suljettaessa.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme GRASS suhtautuu tähän yksityiskohtaan intohimoisesti, ja sen ratkaisuja asennetaan vuosittain yli miljoonaan keittiöön ympäri maailmaa.

Yhdessä omistautuneiden insinööriensä kanssa tämä itävaltalainen valmistaja varmistaa, että ajattomat ja modernit designvalinnat sopivat useimpiin keittiöihin elegantisti – käytännöllisyydestä tinkimättä.

Tehty kestämään

  • GRASS-konsernilla on yli 200 jälleenmyyjää 60 maassa ympäri maailmaa. Vuosittain yli miljoonaan keittiöön asennetaan GRASSin säilytysjärjestelmä.
  • Grassin tuotteet on tehty kestämään. Esimerkiksi kaapin oven avaaminen testataan koneellisesti 80 000 kertaa, jotta voimme olla varmoja, että saranat kestävät käytössä pitkään.
  • GRASS käyttää tuotteidensa valmistuksessa huippuluokan teknologiaa varmistaakseen tuotteiden laadun.

Ympäristöystävällinen valinta

  • GRASSin vetolaatikot ovat lisäksi ympäristöystävällinen valinta. Yrityksellä on yksi maailman tiukimmista ympäristösertifikaateista – ISO 14001.
  • GRASS tuottaa kolme neljäsosaa Höchstissä Itävallassa sijaitsevan pääkonttorinsa sähköstä yhdistetyn lämpö- ja voimalaitoksensa avulla.
  • GRASSin ansiosta voit nauttia saumattomasta keittiöarjesta hyvällä omallatunnolla.
Nova Pro Scala -laatikoiden muotoilu on ajattoman tyylikäs. Nova Pro Scala -laatikoiden muotoilu on ajattoman tyylikäs. Nova Pro Scala -laatikoiden muotoilu on ajattoman tyylikäs.
Korkea Nova Pro Scala -laatikko. Korkea Nova Pro Scala -laatikko.
Matala Nova Pro Scala -laatikko. Matala Nova Pro Scala -laatikko.

Nova Pro Scala

Nova Pro Scala -vetolaatikon palkittu muotoilu on ajattoman tyylikäs. Metallinharmaa väri takaa puhtaan ja linjakkaan ulkonäön. Mutta sisäpuoli on se, jolla on merkitystä. Nova Pro Scalan suorat kulmat ja kapea muotoilu erottuvat edukseen, sillä kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Näin vetolaatikko tarjoaa maksimaalista säilytystilaa ja kestää jopa 70 kg:n painon.

Synkronoitujen kiskojen ansiosta vetolaatikko on helppo avata, ja sisäänrakennettu SoftClose-teknologia varmistaa, että laatikko myös sulkeutuu hiljaa ja hellävaraisesti.

Vetimetön TipMaticin avulla

Vetimetön keittiö

GRASSin valikoimasta löydät paljon vaihtoehtoja vetimettömään keittiöön, kuten Tipmatic-ponnahdussalvat, sähköiset Sensomatic-laatikonohjaimet ja perinteiset ponnahdussalvat. Vetimettömät ovet ja etulevyt luovat keittiöön modernin ja puhdaslinjaisen tyylin.

Kaikki Nova Pro Scala -vetolaatikot ovat yhteensopivia Tipmatic-ponnahdussalpamekanismien kanssa. Asentamalla Tipmaticin laatikon alle voit nauttia vetimettömästä keittiöstä. 

Sensomatic-laatikonojaimet toimivat sähköllä, ja ne ovat yhteensopivia XP-laatikoiden kanssa. Sensomaticin sähköisen avausmekanismin ansiosta vetolaatikot vaativat vain pehmeän kosketuksen avautuakseen.

Perinteiset ponnahdussalvat ovat edullinen ratkaisu. Huomaathan, että ne voidaan asentaa ainoastaan kaapinoviin.

Crystal Plus -laidat ovat tyylikäs yksityiskohta keittiössä. Crystal Plus -laidat ovat tyylikäs yksityiskohta keittiössä.
Crystal Plus -sivupaneelit ovat karkaistua lasia. Crystal Plus -sivupaneelit ovat karkaistua lasia.

Crystal Plus -laidat ja kiskot

Kaipaatko hieman erilaista ulkonäköä keittiön vetolaatikoille? Crystal Plus on tyylikäs ja moderni ratkaisu. Nova Plus Scala -vetolaatikot voidaan räätälöidä mieleisiksesi karkaistuilla lasilaidoilla – se on elegantti ja kestävä ratkaisu ja samalla ilo silmälle.

Synkronoidut kiskot tekevät laatikon avaamisesta helppoa. Soft-close-teknologian ansiosta laatikko avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Ohuen rakenteen ansiosta saat enemmän säilytystilaa, ja laatikot kestävät jopa 40-70 kilon painon.

Kestävä pinnoite suojaa XP-laatikoiden laitoja. Kestävä pinnoite suojaa XP-laatikoiden laitoja.
Korkea XP-laatikko. Korkea XP-laatikko.
Matala XP-laatikko. Matala XP-laatikko.

Vakiomalliset laidat XP-vetolaatikoille

Kestävä kaksinkertainen pinnoite suojaa vetolaatikon laitoja vaurioilta, sormenjäljiltä ja naarmuilta ja antaa pinnalle kauniin satiinimaisen viimeistelyn.

Synkronoidut kiskot tekevät laatikon avaamisesta helppoa. Soft-close-teknologian ansiosta laatikko avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Laatikot kestävät jopa 40-70 kilon painon.

Yksinkertaista, tyylikästä ja toimivaa.

Vakiomalliset laidat vetolaatikoille
Grass Tiomos-sarana

Pehmeästi sulkeutuvat saranat

GRASSin Tiomos-saranat on kehitetty vuosikausien tutkimustyöllä ja kokemuksella. Lopputuloksena on tyylikäs ja toimiva sarana.

GRASSin saranat tarjoavat maksimaalisen vakauden, jonka ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi. Tiomos-saranoita on saatavilla metallin ja tumman alumiinin värisinä.

Laadukkaat Tiomos-saranat kestävät käytössä pitkään, ja ne kestävät myös erittäin hyvin painoa. Siksi GRASSin saranoilla on 25 vuoden takuu.

Osto-opas – Grass-laatikostot keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen

Epoqin valikoimassa on kaksi eri laatikkosarjaa: Standard XP ja Nova Pro Scala. Lue lisää laatikkosarjoistamme osto-oppaasta!