Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Puinen Epoq-keittiö, jossa on kodinkoneita

Keittiötrendit 2019-2020

Keittiötrendien ehdoton ykkönen vuonna 2019 oli mattamusta - niin työtasoissa ja vetimissä kuin hanoissa ja tiskialtaissa. Vuoden vaihtuessa ja valoisan ajan lähestyessä värit ja lämpimät puun sävyt lisäävät suosiotaan. Seuraamme jatkuvasti keittiö- ja sisustustrendejä ja päivitämme tuotevalikoimaamme niiden mukaan. Epoqin valikoimasta löydät niin ajattomat ja klassiset kuin viimeisimpien trendien mukaiset ratkaisut. Syksyllä 2019 saimme valikoimaamme 1700 uutta Epoq-tuotetta – herkullisen värisiä etulevyjä ja tiskialtaita, yli 70 uutta työtasoa, älykkäitä hanoja ja paljon muuta! 
Kuva sinisestä laatikostosta, taustalla ohikävelevä ihminen

Ovet ja etulevyt

Vuoden 2019 alussa suosituimmat trendit olivat sininen ja vaalea puu. Syksyn pimentyessä ja vuoden lähestyessä loppuaan värikkyys ja tummat puun sävyt, kuten saksanpähkinä, lisäsivät suosiotaan. Vuonna 2020 tummansininen ja vihreä sekä lämpimät maansävyt, kuten ruskea ja beige, ovat suosittuja värivalintoja.

Epoqin valikoimaan on tätä syksynä tullut 12 uutta etulevymallia ja yksi uusi vitriiniovimalli. Uutuuksien joukosta löydät niin hillityn neutraaleita kuin rohkean värikkäitä vaihtoehtoja:

Edge Walnut, Core Classic White, Heritage Classic White, Heritage Blue Grey, Heritage Light Grey, Shaker Steel Grey, Integra Steel Grey, Trend Green Envy, Trend Misty Rose, Trend Red Eclipse, Trend Warm Grey, Trend Steel Grey, Tint Black -vitriiniovet.

Kuva Epoq-laatikostosta, jossa on vetimet

Vetimet ja nupit

Vetimet ja nupit ovat pieniä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat paljon keittiön ilmeeseen. Mattamusta on yksi vuoden 2019 suosituimmista trendeistä, eikä sen suosio näytä laantumisen merkkejä. Epoqin valikoimasta löydät myös messinki-, kupari-, kromi- ja teräsvetimet sekä nupit.

Suositut vedinmallit ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja virtaviivaisia, mutta niihin on lisätty kiehtovia yksityiskohtia ja pintakäsittelyitä. Myös nupit lisäävät suosiotaan. Epoqin tuotevalikoimaan on tänä syksynä tullut 52 uutta nuppia ja vedintä.

Kuva mustasta Epoq-työtasosta, jonka päällä on kuivakukkia

Työtasot

Työtaso on usein yksi keittiön arvokkaimmista hankinnoista - ehkäpä juuri siksi työtasot ovat usein hillittyjä ja ajattomia. Työtasojen osalta suuria trendejä ovat mattamusta, marmori ja marquina – mattamusta työtaso, jonka pinnassa on valkoista marmorointia. Kevään lähestyessä ja valon lisääntyessä rohkeat kuviot ja värit tekevät tuloaan. Myös puiset työtasot ovat suosittuja, sillä ne tuovat lämpöä erityisesti trendikkääseen mustaan keittiöön. Epoqin valikoimaan on tänä syksynä lisätty 70 uutta työtasomallia.

Olipa työtaso kiveä, kvartsia tai kompaktilaminaattia, trendinä ovat ohuet, 12-20 milliä paksut työtasot. Myös seinälevyt tekevät paluutaan keittiöihimme – valitse tyyliisi sopiva 10-15 cm matala levy tai levy, joka peittää suurimman osan seinästä. Katso kaikki työtasomme

Kuva mustasta Epoq-hanasta, tistkialtaasta ja mustikoista työtasolla

Hanat

Hanoista on tullut tärkeitä katseenkerääjiä niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessa. Epoqin valikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoja metalleista ja mattamustasta erilaisiin pintakäsittelyihin. Hana, jossa yhdistyvät metalli ja mattamusta, on elegantti ja persoonallinen yksityiskohta keittiössä. Trendikkäitä ovat myös U- ja C-malliset juoksuputket, joiden avulla esimerkiksi astioiden huuhtelu sujuu helposti.

Yhä useampi haluaa kotiinsa älykkäällä teknologialla, kuten liiketunnistimella, varustetun hanan. Suosittuja ovat myös mallit, joista saa hanaveden lisäksi hiilihapotettua ja kiehuvaa vettä. Syksyn uutuustuotteitamme ovat pesuainepumput ja sulkuventtiilit, jotka sopivat hanaasi ja luovat keittiöön yhtenäisen tyylin. Valitse juuri sinun kotiisi sopivat lukuisista eri väreistä ja materiaaleista – hanojen ja tarvikkeiden valikoimaan on syksyn aikana tullut yli 100 uutuustuotetta.

Kuva valkoisesta Blanco-tiskialtaasta

Tiskialtaat

On tärkeää, että tiskiallas sopii keittiön tyyliin – sulautuupa se sitten työtasoon tai sopii yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Musta on ollut kautta linjain vuoden 2019 suosituin keittiötrendi, ja mattamusta tiskiallas on trenditietoisten valinta. Mutta kuten työtasoissa, myös tiskialtaiden saralla on nähtävissä värien ja erilaisten kuvioiden suosion kasvaminen.

Kasvava trendi on erillinen lisäallas tilavissa keittiöissä. Pieni allas voidaan sijoittaa esimerkiksi keittotason viereen, jolloin vesi on lieden välittömässä läheisyydessä helposti käden ulottuvilla. Pikkuallasta voidaan myös käyttää viilennysastiana tai viherkasvien hoidossa, mikä vapauttaa pääaltaan perinteiseen käyttöön. Epoqin valikoimaan on tänä syksynä lisätty yli 100 uutta tiskiallasta.

Kuva laatikosta, jossa on Epoq-tarvikkeita

Sisusteet ja lisätarvikkeet

Niin keittiön kuin kodinhoitohuoneen toimivuus on tärkeää, ja jokainen neliösentti halutaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Avoimet keittiöratkaisut ovat edelleen suosittuja, ja keittiön läheisyydessä voi olla esimerkiksi televisio ja sohvaryhmä tai eteiskaappi.

Tummat värit ja erilaiset pintarakenteet ovat suosittuja trendejä myös sisusteiden ja lisätarvikkeiden osalta. Epoqin uutuustuotteita ovat tummasta metallista valmistetut saranat ja grafiitin väriset Click-kaapistot. Uuden laatikkomallistomme Nova Pro Scalan laatikot ovat entistä tilavampia ja kestävät aiempaa enemmän painoa. Valikoimastamme löydät myös erivärisiä laatikkomattoja, käytännöllisiä jätteidenlajittelujärjestelmiä ja työtasoon upotettavia pistorasioita, joissa on QI-lataus ja USB-liitännät.