Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Nainen saa etätukea puhelimen välityksellä

Etätuki: tukea helposti ja nopeasti

Aiheuttaako tietokone, älypuhelin, tabletti tai televisio päänvaivaa? Etätuen ansiosta voit soittaa teknikolle ja saada apua!
Mies auttaa asiakasta etätuen avulla

Näin etätuki toimii

Soittaessasi meille pääset keskustelemaan asiantuntevan teknikkomme kanssa. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa ongelmia aiheuttavasta laitteesta riippuen. Onko kyseessä tietokone, tabletti tai älypuhelin? Siinä tapauksessa voimme auttaa sinua joko etäyhteyden välityksellä tai ilman. Etäyhteyttä käytettäessä muodostamme yhteyden laitteeseesi ja ratkaisemme ongelmat etänä.

Vai onko ongelmia aiheuttava laite televisio? Mobiilisovelluksen ja älypuhelimen kameran avulla teknikkomme voi nähdä kaiken, mitä sinäkin näet. Kuvaamalla televisiotasi voimme esimerkiksi näyttää sinulle paikan, minne kaapeli tulee kytkeä. Helppoa, nopeaa ja turvallista!


Teknikkomme palvelevat arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-16.

Mies saa apua etätuen välityksellä

Erittäin turvallinen

Kaikki kommunikointi tapahtuu älypuhelimen kautta ja samoja kehittyneitä salauksia hyödyntäen, joita pankitkin käyttävät. Palvelua tarjoavat vain valtuutetut henkilöt, joilla on täysi vaitiolovelvollisuus. He voivat tarjota palvelua ainoastaan silloin, kun he ovat fyysisesti läsnä toimitiloissamme. Gigantti tarkkailee ja hallitsee kaikkia toimenpiteitä tarkasti.

Näet selkeästi, että yhteys laitteeseesi on muodostettu. Kun etäyhteys päättyy, kukaan ei voi enää aukaista yhteyttä laitteeseesi ilman uutta koodia, joka syötetään laitteesi kautta.

Nainen saa etätukea puhelimen välityksellä kaupassa

Etätuella on yleiskuva ongelmista, joita et näe itse

Etätuen avulla huoltoteknikot saavat enemmän tietoa, kuin mitä yksityishenkilö voi tarjota. Kun kyseessä on esimerkiksi älypuhelin, he näkevät välittömästi akun varaustason, laitteen lämpötilan ja käytetyn tallennustilan sekä RAM-muistin. Näin ollen teknikkomme löytävät ratkaisuja nopeasti. Monet ongelmat johtuvat ohjelmistosta ja voidaan siten useasti ratkaista.

Teknikoillamme on käytössä myös muita työkaluja, joiden avulla esimerkiksi laitteesi akku voidaan optimoida ilman fyysisen huollon tarvetta.

Mies tarjoaa etätukea

Etätuki voidaan ostaa erikseen

Etätuki sisältyy kaikkiin huolenpitopalveluihin, mutta palvelu voidaan ostaa myös erikseen jo käytössä oleviin laitteisiin. Toisin sanoen tietokoneesi tai älypuhelimesi ei tarvitse olla uusi tai hankittu Gigantista.

Minkä laitteiden kanssa etätukea voidaan käyttää?

Etätuki on tarkoitettu kaikille älypuhelimille, tietokoneille, tableteille, Chromebookeille sekä televisioille. Etätuki vaatii toimiakseen internet-yhteyden sekä pienen yhteyssovelluksen, jonka latauslinkin lähetämme sinulle tekstiviestitse.

Lue lisää etätuesta täällä!

Etätuki 6 kk
SALIGHT06
Etätuki 6 kk
29
 
 
 • Apua puhelimitse ja etäyhteydellä
 • Helppoa ja turvallista
 • Yhdelle laitteelle 6 kk ajaksi
  
 
Etätuki 12 kk
SALIGHT12
Etätuki 12 kk
49
 
 
 • Apua puhelimitse ja etäyhteydellä
 • Helppoa ja turvallista
 • Yhdelle laitteelle 12 kk ajaksi
  
 
Etätuki 24 kk
SALIGHT24
Etätuki 24 kk
79
 
 
 • Apua puhelimitse ja etäyhteydellä
 • Helppoa ja turvallista
 • Yhdelle laitteelle 24 kk ajaksi
  
 
Etätuki 36 kk
SALIGHT36
Etätuki 36 kk
99
 
 
 • Apua puhelimitse ja etäyhteydellä
 • Helppoa ja turvallista
 • Yhdelle laitteelle 36 kk ajaksi
  
 

Lue lisää Gigantin tuotteista: