Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Meiltä tilaaminen on nopeaa ja huoletonta!


Reilu palautusoikeus!


Usein on vaikea tietää, vastaako tuote odotuksia, ellei sitä kokeile itse. Siksi tarjoamme tuotteillemme 50 päivän vaihto- ja palautusoikeuden* (toimituspäivästä laskien). Voit palauttaa tuotteen, vaikka olisit avannut myyntipakkauksen ja käyttänyt laitetta. Tuote tulee palauttaa ehjänä, myyntikuntoisena ilman ulkoisia kolhuja/vaurioita kaikkine tarvikkeineen, mutta tuotteen ei tarvitse olla alkuperäisessä myyntipakkauksessa.

*Palautusoikeus ei koske palveluita joiden toimitus on jo aloitettu eikä sinetistä avattua/rekisteröityä ohjelmistoa, peliä, liittymää, elokuvaa tai ääni- tai kuvatallennetta. Palautusoikeus ei myöskään koske Epoq-tuotteita tai keittiöitä, poislukien verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset, joilla palautus- ja vaihto-oikeus on lainmukainen 14 vuorokautta. Palautusoikeus ei koske avattuja hygieniatuotteita (karvanpoistolaitteet, hammasharjat, kasvoharjat, ihonkuorintalaitteet ja in-ear-kuulokkeet).

vertailutaulukko

Varaa ja nouda!


Miksi odottaa turhaan, kun voit hakea tilaamasi tuotteen lähes välittömästi myymälästä. "Varaa ja nouda" on Gigantin ainutlaatuinen palvelu, joka tekee verkossa ostamisesta entistä houkuttelevampaa. Ei pitkiä odotusaikoja, ei lähetyksen seuraamista tai postikonttorissa jonottamista pitkän työpäivän päätteeksi. Varaa tuote netissä ja voit noutaa sen myymälästämme jo tunnin kuluttua. Varaa ja nouda -palvelun avulla säästät aika ja rahaa. Vältyt maksamasta tuotteen toimituskulut ja voit noutaa tuotteen silloin kun se sinulle sopii.

Palvelun käyttö on helppoa - varaa haluamasi tuote tuotesivun Varaa ja nouda -ostopainikkeesta ja nouda tuote myymälästä. Huomioi kuitenkin, että tuotteet ovat noudettavissa vain myymälöiden aukioloaikoina. Aukioloaikojen jälkeen tehdyt tilaukset ovat valmiit haettavaksi seuraavana päivänä. Tuote maksetaan noudon yhteydessä.