Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
En tjej som ligger i soffan och ser på sin iPad

Family WiFi - ota lasten verkkokäyttö hallintaan

Google WiFi-sovelluksen Family WiFi-ominaisuuden avulla pystyt seuraamaan lastesi verkkokäyttöä helpommin ja tarkemmin.
Google WiFi tarjoaa monipuoliset käyttöominaisuudet

Google WiFi

Lapset käyttävät yhä enemmän aikaa näytön ääressä. He katselevat TV-ohjelmia ja elokuvia, striimaavat ja pelaavat suosikkipelejään. Joskus digitaalisen maailman tapahtuvat ovat niin jännittäviä, että heidät on vaikea saada irti näytöistään ja viettämään aikaa ulkona kavereitten kanssa tai kotona muun perheen kanssa. Google WiFi tarjoaa joukon erilaisia toimintoja, joiden avulla vanhemmat pystyvät helposti kontrolloimaan lasten ruutuaikaa ja turvaamaan heidän verkkokäyttönsä.

Google WiFi tarjoaa kattavan yhteyden kaikille kodin verkkolaitteille

Sopii koko perheelle

Käyttäjäystävällinen Family WiFi antaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa ja hallita lasten pääsyä internetiin kotiverkossa. Family WiFin avulla voidaan ajastaa lasten laitteiden Wi-Fi-yhteyden katkeamaan esimerkiksi ruoka- tai nukkumaanmenoaikaan. Sen lisäksi voidaan estää pääsy miljoonille vain aikuisille tarkoitetuille verkkosivustoille.

Estä lasten pääsy kielletyille sivustoille Google WiFin avulla

Automaattinen verkkosivujen esto

Google WiFi-sovelluksen SafeSearch-tekniikan avulla voidaan estää pääsy tietyntyyppisille verkkosivuille. Googlen älykäs SafeSearch estää automaattisesti miljoonia, vain aikuisille tarkoitettuja verkkosivustoja latautumasta lastesi laitteilla. Sivujen esto on Google WiFin tuorein lisäys perheominaisuuksiin ja mahdollistaa yli 8 miljoonan ei-lapsiystävällisen sivuston eston kaikilla langattomaan kotiverkkoon yhdistetyillä laitteilla.

Google WiFi-sovellus on helppokäyttöinen

Pidä sisältö järjestyksessä

Voit hallita verkkopääsyä Google WiFiin yhdistetyillä laitteilla helposti erilaisten profiilien avulla. Voit jakaa yksiköt eri ryhmiin sen mukaan, mitä laitteita lapsesi käyttävät. Käyttäjäprofiilin luotuasi voit kontrolloida lasten internet-käyttöä helpommin ja nopeammin.

Google WiFi on helppo sijoittaa kodissa haluttuun paikkaan

Ajasta laitteiden Wi-Fi-yhteys

Google WiFi-sovelluksen avulla voit kontrolloida helposti lasten verkkokäyttöä. Sovelluksella pystytään hallitsemaan jokaista kotiverkkoon yhdistettyä laitetta erikseen. Voit ajastaa laitteiden Wi-Fi-yhteyden katkeamaan tiettyinä vuorokaudenaikoina, esimerkiksi aamulla ennen kouluun lähtöä, ruoka- tai nukkumaanmenoaikoina. Kun ajastettu aika päättyy, yhdistyy laite automaattisesti takaisin verkkoon. Google WiFi-sovelluksessa voidaan haluttaessa tehdä poikkeuksia ajastettuihin taukoihin.

4,8
(25)
139
 
 
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi mesh-reititin (1 kpl, valkoinen)
4,4
(145)
319
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (100+)  
  • Kaksikaistainen WiFi-järjestelmä
  • Jopa 1,2 Gbps, älykäs verkon hallinta
  • Päivittyvä pilvipohjainen turvallisuus
Lue lisää Google Wifi mesh-reititin (3 kpl, valkoinen)