Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Puiset portaat tumman seinän edessä. Viimeinen porras muodostaa nuolen, joka osoittaa eteenpäin.

Kaikki irti Google Homesta

Oletko onnellinen Google Home -laitteen omistaja? Töpseli seinässä, asetukset määritetty ja uusi digitaalinen assistenttisi on valmis.... hmm.... valmis tekemään mitä? Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, mihin kaikkeen Google Home pystyy.
Google Home puisella tasolla.

Ensisilmäyksellä ei paljastu, mihin kaikkeen Google Home kykenee.

Olet varmasti jo varovaisesti lausunut maagiset sanat «Hey Google» ja kysynyt huomisen säätä tai pyytänyt kertomaan muutaman hauskan faktan. Mutta edellä mainitut asiat ovat vain jäävuoren huippu.

Olemme koonneet pienen oppaan, josta selviää, mihin kaikkeen Google Homea voi käyttää ja kuinka vapautat sen todellisen potentiaalin:

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Google Home voidaan yhdistää myös muihin Google-tuotteisiin, kuten Chromecast, Google Nest Hub ja Google WiFi. Google Home voidaan yhdistää myös lukuisten kolmansien osapuolten palveluihin ja sovelluksiin. Jotkut niistä ovat välittömästi käyttövalmiita. Jotta saisit täyden ymmärryksen siitä, mihin kaikkeen Google Homea voi käyttää, suosittelemme, että aloitat tutkimalla Google Home -sovelluksen palvelutarjontaa.

Hymyilevä nainen seisoo sotkuisessa keittiössä.

Google Home -sovelluksen Discover-välilehti on merkitty kompassilla. Discover tarjoaa tietoa siitä, mitä kaikkea voit Google Homella ja Google Assistantilla tehdä. Browse-välilehden media-symbolin takaa löydät ehdotuksia laitteista ja sisällöstä, jotka voidaan liittää Google Homeen.

Account-välilehti ja siellä sijaitseva Settings tarjoaa entistä enemmän Google Assistantin kustomointimahdollisuuksia. Voit esimerkiksi määrittää työ- ja kotiosoitteesi, haluamasi matkustustyylin tai uutislähteet. Tämän lisäksi voit hallita voimassa olevia varauksia, kauppalistoja, rutiineja, älykodin toimintaa ja paljon muuta.

Google Home -sovellus on täynnä esimerkkejä, joiden avulla saat kaiken irti Google Assistantista ja Google Home -älykaiuttimestasi – pelkän äänen avulla. Älä ujostele käyttää ääntäsi – aluksi se saattaa tuntua hassulta, mutta tulet yllättymään, kuinka helppoa se on!

Perhe istuu sohvalla television edessä. Isä pitelee kädessään kaukosäädintä.

Anna Google Homen viihdyttää sinua!

Kun olet linkittänyt Google Assistantin suosikkipalveluidesi kanssa yhteen, ei sinun tarvitse enää etsiä kadoksissa olevaa kaukosäädintä (joka luultavasti on sohvatyynyn alla). Pyydä Google Homea soittamaan haluamasi podcast, kappale tai radiokanava.

Jos haluat striimata musiikkia sovelluksesta, jota ei ole linkitetty Google Homeen, voit tehdä tämän Bluetooth-yhteyden tai Cast-toiminnon avulla. Linkitä laitteesi Bluetooth Google Home -sovelluksessa seuraavasti: Valitse ensin Device settings ja sieltä Paired Bluetooth devices.

Android-laitteissa sinulla on myös vaihtoehto peilata laitteesi sisältöä menemällä tiliasetuksiin (Account-välilehti) ja valitsemalla Mirror device. Näin kaikki puhelimesi ääni lähetetään Google Homeen.

Vie automatisoitu viihdekokemus astetta pidemmälle liittämällä Chromecast-laite televisioon. Aktivoi eniten käyttämäsi palvelut, kuten Netflix tai Viaplay, Google Home -sovelluksessa, jonka jälkeen voit aloittaa elokuvaillan yksinkertaisesi sanomalla esimerkiksi «Hey Google, play «Bird Box» on Netflix».

Kädet pitelevät puhelinta, jossa älykotia indikoivia symboleita. Taustalla suuri talo.

Ota koko koti hallintaasi

Asiat, joihin Google Home kykenee yksinään, ovat uskomattomia, mutta se on vasta alkusoittoa: Liittämällä järjestelmään kodin älykkäitä laitteita, voit ohjata niitä yksinkertaisesti Google Homen avulla – Älyvalaistus, turvajärjestelmä, äänijärjestelmä, robotti-imuri, älytelevisio, lukitus, lämmitys.... yhteensopivien laitteiden lista on loppumaton..

Tunnettujen valmistajien edistyneet tuotteet, kuten Philips Hue, Nest, Logitech ja LIFX mahdollistavat todellisen älykodin luomisen, ja Google Home mahdollistaa niiden vaivattoman hallinnan.

Tutustu alati kasvavaan älykodin laitteiden valikoimaan täällä!

Jotta varmistaisit komentojesi kuulumisen kaikkialla kotonasi, voit hankkia useampia Google Home -laitteita ja sijoittaa ne strategisesti ympäri kotia. Kaikki Google Home -tuotteet toimivat saumattomasti keskenään. Useammalla älykaiuttimella luot kotiisi myös multiroom-äänentoiston!

Isä kannattelee hymyilevää tytärtä olkapäillään.

Jaettu ilo on moninkertainen ilo

Jaatko kimppakämpän kavereiden kanssa tai asutko perheen kanssa? Ei hätää! Google Home on valmis auttamaan kaikkia taloudessa asuvia. Verrattoman «Voice match» -ominaisuuden ansiosta Google Home tunnistaa pyyntöjä antavan henkilön ja tarjoaa hänelle personoituja vastauksia.

Jos haluat lisätä henkilöitä Google Home -järjestelmään, tulee sinun pyytää heitä lataamaan Google Home -sovellus ja seuraamaan siellä annettuja ohjeita. Linkität talouden henkilöt heidän Gmail-osoitteidensa avulla Google Home -sovelluksessa.

Kun «Voice match» on määritetty oikein, jokainen taloudessa asuva henkilö voi lisätä merkintöjä omaan kalenteriinsa, asettaa muistutuksia, kuunnella omia soittolistoja jne. «Voice match» varmistaa, ettei Google Home kerro toisen henkilön kalenteritietoja tai soita väärää soittolistaa. Jokainen henkilö voi määrittää omat asetukset ja lisätä esimerkiksi Spotify-profiilinsa Google Homeen.

 Google Home Mini -kaiutin kylpyhuoneen lavuaarin vieressä peilin edessä

Älykäs arki

Jotta voisit todellakin hyötyä kaikista Google Homen tarjoamista ominaisuuksista, suosittelemme tekemään siitä kiinteän osan arkeasi.. Pikkuhiljaa alat huomata, kuinka arjen rutiinit tulevat vaivattomammiksi ja hauskemmiksi.

Voit pyytää Google Homea herättämään sinut tiettyinä aikoina tietyn radiokanavan tai kappaleen voimin. Voit pyytää sitä muistamaan asioita puolestasi. Saat hyödyllisiä reittitietoja ja aikatauluja. Luo kauppalistoja, kalenterimerkintöjä sekä paljon muuta. Voit myös luoda käteviä rutiineja eli tapahtumasarjoja, jotka aktivoituvat yhden komennon voimin, kuten «Hey Google, I’m home!».

Miten ikinä haluatkin Google Homea käyttää, tai kuinka paljon haluatkin sitä kustomoida, niin yksi asia on varma: useiden tehtävien suorittaminen äänen avulla on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin puhelimen sovelluksella.

Lue lisää Gigantin tuotteista: