Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 GoPro HERO10 Black-banneri, jossa teksti: SPEED WITH EASE

GoPro HERO10 Black

Vaikuttavaa suorituskykyä ja äärimmäistä helppokäyttöisyyttä – GoPro HERO10 Black on kaikkien aikojen tehokkain GoPro-actionkamera. Uudella GP2-sirulla varustettu iskun- ja vedenkestävä HERO10 Black tarjoaa 5,3K-videotallennuksen, 23 MP valokuvien tallennuksen ja parannetun hämärätallennuksen. HyperSmooth 4.0-vakaaja varmistaa täydelliset videot myös kaikista hurjimmissa seikkailuissa.
549,99
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (100+)  
  • 5.3K/60 fps -video, 23 Mpx valokuvat
  • HyperSmooth 4.0 -vakautus
  • Vedenkestävä 10 m asti
Lue lisää GoPro Hero 10 Black actionkamera
Itseään kuvaava laskettelija

Vallankumouksellinen prosessori

Nopeampi. Sulavampi. Kaikin puolin parempi. Uusi tehokas GP2 -moottori on vallankumouksellinen. Nopea suorituskyky, responsiiviset kosketusohjaimet ja kaksinkertainen kuvataajuus takaavat uskomattoman vakaan kuvauksen. GP2 -järjestelmäpiiri on suunniteltu erityisesti GoProta varten ja se on GoPron kaikkien aikojen nopein järjestelmä. HyperSmooth ei ole koskaan ollut tasaisempi ja tilanteeseen sopivan vakautuksen asettaminen on helppoa. Lisäksi saat entistä paremmat tallenteet myös heikossa valaistuksessa ja horisontin oikaisussa, kun kuvataan korkealla. Toisin sanoen valokuvasi ja videosi näyttävät aina täydellisiltä.

Koira ja vuoristomaisema

Vedenkestävä 10 metriin asti

HERO10 Back on täysin vesitiivis ja aikaisempaa kestävämpi, toisin sanoen ihanteellinen kamera kaikenlaissa seikkailuissa ja olosuhteissa käytettävä. Kameran kestävän rakenteen ansiosta se suoriutuu kunnialla kuvauksesta niin mudassa, lumessa tai vedessä (aina 10 metrin syvyyteen asti). Kameran kestävä ja naarmuuntumaton linssinsuojus voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti uuteen.

Kaksi venettä ja lintuja taustalla

Vedenkestävä 10 metriin asti

HERO10 Back on täysin vesitiivis ja aikaisempaa kestävämpi, toisin sanoen täydellinen kamera kaikenlaisissa seikkailuissa ja olosuhteissa. Kameran kestävän rakenteen ansiosta se suoriutuu kunnialla kuvauksesta niin mudassa, lumessa tai vedessä (aina 10 metrin syvyyteen asti). Kameran kestävä ja naarmuuntumaton linssinsuojus voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti uuteen.

Moottoripyörällä ajava henkilö

Helppo ja nopea kuviensiirto

Superhelppoa ja erittäin nopeaa! Valokuvien ja videoiden siirtäminen pilvipalveluun yhdistetystä GoProsta puhelimeen on helppoa. Voit valita langattoman siirron Quik-sovelluksen avulla tai salamannopean siirron USB-kaapelilla. Lisäksi saat kuville ja videoille rajattoman pilvitallennustilan ja automaattisen siirto-ominaisuuden. Liitä kamera kotisi Wi-Fi-verkkoon ja kamera lataa kuvat automaattisesti. Helpommaksi ei homma muutu!

ilmakuva

Edistyneet ominaisuudet

Edistyneiden ominaisuuksien ansiosta kuvien ottaminen onnistuu aikaisempaa helpommin. LiveBurst tallentaa 1,5 sekuntia ennen kuvan ottoa ja sen jälkeen. HindSight-tekniikan avulla yksikään tärkeä hetki ei jää ikuistamatta. Tehokas toiminto alkaa kuvaamaan videoita 30 sekuntia ennen kuin painat tallennuspainiketta ja jatkaa kuvaamista siihen asti, kunnes itse keskeytät tallennuksen. Ennakkoasetukset tekevät tallennuksien ajastamisesta ja keston määrittämisestä helppoa.

Itseään kuvaava laskettelija

Lisävarusteet ja niiden kiinnittäminen

Rungon kiinnike on varustettu taittomekanismilla, jonka ansiosta lisätarvikkeiden ja kamerakiinnikkeiden vaihtaminen kestää vain muutaman sekunnin. Toinen hyvä uutinen on, erityisesti HERO9 -actionkameran omistajille, että nerokkaat HERO9 Black -actionkameran lisätarvikkeet ovat yhteensopivia HERO10 Blackin kanssa. Esimerkiksi Max-objektiivimoduulin* avulla voit ottaa upeita laajakulmaisia, 155° näkökentän maisemakuvia ja varmistaa kuviin Max HyperSmooth -vakauden.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita