Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
GoPro HERO9-kamera mustalla taustalla. Kuvassa englanninkielinen teksti More Everything.

GoPro HERO9 - Tehokkaampi, terävämpi ja vakaampi

GoPro HERO9 Black tarjoaa uskomatonta tekniikkaa. Actionkamerassa on 23,6 Mp kuvakenno 5K-videoille ja 20 Mp valokuville. Kameran etunäyttö toistaa kuvan reaaliaikaisesti ja takaosan kosketusnäyttö tarjoaa nopean tarkennuksen ja toimintojen intuitiivisen hallinnan.
505
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (100+)  
  • 5K/30 fps -video, 20 Mpx valokuvat
  • HyperSmooth 3.0 -vakautus
  • Vedenkestävä 10 m asti
Lue lisää GoPro Hero 9 Black actionkamera
Lumilautailija laskee alas rinnettä vuoristomaisemissa.

5K-tarkkuus

Kuvaa näyttäviä videoita jopa 5K-tarkkuudella, joka varmistaa ainutlaatuiset yksityiskohdat jopa kuvauskohteeseen tarkennettaessa. HERO9 Black -kamerassa on uusi 23,6 megapikselin kuvakenno, joka tekee siitä todellisen tehopakkauksen. HyperSmooth 3.0 -tekniikka takaa huippuluokan vakauden kaikille videoillesi. Nauti GoPron kaikkien aikojen edistyneimmästä kuvanvakautuksesta ja vaikuttavasta horisontin oikaisusta jopa 45% kallistuksella.

Mustavalkokuva miehestä, joka istuu soutuveneessä keskellä tyyntä järkevä. Ympärillä parvi lintuja.

SuperPhoto

Ota teräviä, ammattitasoisia 20 megapikselin valokuvia. SuperPhoto-tilassa HERO9 Black valitsee automaattisesti parhaat kuva-asetukset ja auttaa tallentamaan hetket näyttäviksi valokuviksi. Älykäs kamera tunnistaa kasvot ja erilaiset kuvauskohteet.

Maisemakuva erämaasta, jonka keskellä kolme ratsastajaa. Ympärillä vuoristoa.

Ikuista kaikki tärkeät hetket

HindSight-tekniikan avulla yksikään tärkeä hetki ei jää ikuistamatta. Uusi tehokas toiminto alkaa kuvaamaan videoita 30 sekuntia ennen kuin painat tallennuspainiketta ja jatkaa kuvaamista siihen asti, kunnes itse keskeytät tallennuksen. LiveBurst-toiminnon ansiosta kamera tallentaa kaiken 1,5 sekuntia ennen ja jälkeen kuvan tallentamisen. Toimintojen ansiosta voit valita omat suosikkikuvasi ja varmistaa täydelliset videot kerta toisensa jälkeen.

Naissurfaaja kyykyssä surffilaudan päällä aallon sisällä.

TimeWarp 3.0

Ota näyttäviä Timelapse-videoita ajomatkan, laskettelun, kävelyn tai muun liikkeen aikana. TimeWarp 3.0 pysäyttää ajan ja tallentaa kaikki hetket. Uusi Speed Ramp -toiminto mahdollistaa videon nopeuden muokkauksen (nyt myös äänellä), joten voit halutessasi jopa puolittaa kuvausnopeuden.

Hymyilevä nainen ottaa selfien yhdessä laaman kanssa Etelä-Amerikan vuoristomaisemissa.

Webkamera suoratoistoon

GoPro HERO9 Black -kameralla voit suoratoistaa 1080p-laadulla sosiaalisessa mediassa. HyperSmooth vakauttaa GoPro-sovellukseen siirtyvän kuvan ja tallentaa sen SD-muistikortille myöhempää katselua varten. Voit myös yhdistää kameran tietokoneeseen 1080p Full-HD -suoratoistoa varten. Käytä GoPro -lisätarvikkeita kiinnittääksesi webkameran tukevasti ja käyttöön sopivimmalla tavalla.

Mies roikkuu vaijerista rotkon yllä ja ottaa selfien GoPro-kamerallaan.

Ääniohjaus

Hallitse kameran toimintoja äänesi avulla. GoPro HERO9 Black tarjoaa 14 erilaista äänikomentoa, kuten "GoPro, take a photo." Jos kamera on käännetty pois päältä, tarvitsee sinun sanoa vain "GoPro, turn on". HERO9 Black ymmärtää englantia, ruotsia, venäjää, ranskaa, saksaa, espanjaa, italiaa, portugalia, kiinaa, japania ja koreaa.

Maastopyöräilijä ajaa vuoristossa. Kuvassa näkyy pyörän ohjaustanko, josta pyöräilijä pitelee kiinni.

Nopea pikalataus

Supercharger-laturi lataa kameran jopa 35% nopeammin. HERO9 Black -kameran 1720 mAh akku kestää käytössä 30% pidempään. Pitkäkestoisen akun ansiosta voit tallentaa valokuvia ja videoita kauemmin myös kylmällä säällä.

Kuvakokoelma jossa GoPro-kamera ja sen tarvikkeita.

Laajenna moduuleilla

HERO9 Black -kameran moduulit laajentavat kuvausmahdollisuuksia. Lisätarvikkeena saatavalla Max-objektiivimoduulilla voit ottaa laajakulmaisia maisemakuvia ja varmistaa vakaan kuvanlaadun. Jos haluat tuoda kuvauskohteen tarkemmin esille, kannattaa kameraan hankkia valaistusmoduuli. Mediamoduulissa on mikrofoni ja laajemmat liitäntämahdollisuudet, joilla varmistat laadukkaat striimit.

GoPro-moduulit ja -tarvikkeet

HERO9 Black -kameraan on saatavilla 45 yhteensopivaa GoPro-lisätarviketta, mukaan lukien erilaiset moduulit ja kiinnikkeet.

GoPro-selfiekeppiä pitelevä sukeltaja ottaa selfiekuvan yhdessä mustekalan kanssa.

Inspiroidu muista artikkeleistamme