Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Nainen rentoutuu aurinkotuolissa HP Spectre x360 -kannettava vierellään

Hurmaava HP Spectre x360

Uusi HP Spectre x360 Intel® Core i5 -prosessorilla on täynnä hurmaavaa teknologiaa. Spectre x360 on saatavilla kahdessa eri koossa (13,3" ja 15,6"); molempien alumiininen runko pursuaa eleganssia ja ainutkertaisuutta. Älykäs 2-in-1 -laite on todella kevyt ja helppo ottaa mukaan, joten voit työskennellä luovasti ja tehokkaasti missä tahansa oletkin.

Löydä luova puolesi HP Spectre x360:n kanssa ja anna sen tyylikkyyden hurmata sinutKuvakokoelma eri tavoista, joilla Spectre x360 -laitetta voidaan käyttää

Huomiota herättävä

HP Spectre x360 kerää katseita. 2-in-1 -kannettavan pehmeälinjainen alumiinirunko on upean näköinen ja pitää sisällään monipuoliset ominaisuudet niin työntekoon kuin viihdekäyttöönkin.

Elegantti ja monipuolinen

Kannettavan näyttö kääntyy 360 asetta neljään eri käyttöasentoon - voit käyttää sitä perinteisenä kannettavana tai tablettina tai kääntää näppäimistön telineeksi näytön taakse kahdella eri tavalla. Myös saranat on valmistettu alumiinista ja ne sopivat saumattomasti kannettavan eleganttiin tyyliin.

Lähes painoton

Uusi 13,3" HP Spectre x360 on tähän mennessä ohuin 2-in-1 laite, joka on vain 13,9 mm paksu. Melkein painottoman tuntuinen kannettava painaa vain 1,32 kg, joten se kulkee mukanasi laukussa lähes huomaamatta.

 Kirkasääninen HP Spectre x360

Bang & Olufsen -ääni

Kannettavan kirkas äänentoisto on suunniteltu ja hienosäädetty yhdessä Bang & Olufsenin kanssa.

Kaiuttimet

15,6 tuuman Spectre x360 kätkee sisälleen 2 kaiutinta ja 13,3 tuuman malli 4 kaiutinta, jotka tuottavat upean äänen.

HP Audio Boost

HP Audio Boost -äänitehoste takaa kirkkaamman ja selkeämmän äänen. Se tarkkailee ja parantaa kaiuttimista tai kuulokkeista tulevaa ääntä jatkuvasti.

 HP Pro Tablet Active Pen vapauttaa luovuutesi

Valmiina tulevaisuuteen

Uudessa Spectre x360 kannettavassa on kaksi USB-C-porttia nopeaan tiedonsiirtoon ja videokuvan välitykseen, sekä USB-A 3.0 -portti joustavaan lataukseen.

AC-teknologia takaa nopean langattoman internetyhteyden.

Aina kirkas kuva

IPS-kosketusnäyttö näyttää sisällön henkeäsalpaavalla Full HD- (13,3") tai Ultra HD 4K (15,6") -resoluutiolla. Saat selkeämmän kontrastin ja värit sekä laajemman, lähes 180 asteen katselukulman.

Windows Ink -teknologian ansiosta voit käyttää kosketusnäyttöä digitaalisena piirtoalustana luonnosteluun, piirtämiseen tai muistiinpanojen tekemiseen. 13,3 tuuman mallin hintaan sisältyy HP Pro Tablet Active Pen -kynä.

Latautuu kuin unelma

13,3 tuuman Spectre x360:ssa on jopa 16 tunnin akunkesto ja sen voi ladata USB-C-liitännän kautta. Spectre x360 tarjoaa myös pikalatausominaisuuden, jossa akku latautuu nollasta 90 prosenttiin vain 90 minuutissa.

Voit myös ladata älypuhelimesi akun Spectre x360:n kautta kannettavan ollessa lepotilassa.
 HP Spectre x360 - vertaansa vailla