Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

HP Sprocket - valokuvatulostin arkeen ja juhlaan

Put a Sprocket in your pocket

Unohda valokuvien arkistointi pölyisiin valokuva-albumeihin tai jo ennalta tuhansien kuvien täyttämiin digitaalisiin kuvakansioihin tietokoneellasi. Taskukokoinen HP Sprocket kulkee helposti mukanasi ja mahdollistaa valokuvien välittömän tulostamisen älypuhelimeltasi paikasta riippumatta. Jaa ikimuistoiset hetket ystäviesi kanssa tai kiinnitä muistot kotisi seinälle.

Pieni ja nopea

HP Sprocket tekee valokuvien tulostamisesta hauskaa, helppoa ja nopeaa. Pienikokoinen Sprocket mahdollistaa 5 x 7,6 cm kokoisten valokuvien tulostuksen suoraan älypuhelimelta Bluetoothin välityksellä. Kuvat mahtuvat helposti laukkuun, lompakkoon tai jääkaapin oveen pienen kokonsa ansiosta.

Sprocket käyttää musteetonta ZINK-valokuvapaperia, joten et tarvitse erillisiä mustepatruunoita tulostukseen.

Valitse tulostettavat kuvat puhelimen galleriasta tai sosiaalisesta mediasta, kuten Facebook, Instagram tai Flickr.

Maksuton Sprocket-sovellus mahdollistaa kuvien muokkauksen erilaisten tehosteiden, kuten kuvakehysten, tarrojen ja suodattimien avulla. Voit myös piirtää tai kirjoittaa kuviin vapaasti ennen niiden tulostamista.

Reilun puolen minuutin kuluttua sinulla on valmis valokuva kädessäsi.

Sprocket on niin pieni, että se kulkee helposti taskussa tai laukussa. Kompaktin kokonsa lisäksi valokuvatulostin on käytössä nopea. Luo hauskoja ja luovia valokuvia – vain mielikuvitus asettaa rajat!

Sprocket printer

Live it. Love it. Print it.

Lomalla: Tulosta lomakuvat ja kiinnitä ne kotiin palattuasi seinälle upeaksi kuvakollaasiksi.

Pöytäkortti: Tulosta juhliin tai illalliselle kutsuttujen kuvat Sprocketilla ja aseta ne heille varatuille paikoille. Näin vieraasi löytävät nopeasti oman istumapaikkansa. Voit myös tulostaa juhlien parhaat hetket muistoksi vieraillesi, ennen heidän kotiinlähtöä.

Onnittelukortti: Valmista henkilökohtainen onnittelukortti päivänsankarille. Valitse kuva, koristele se haluamallasi tavalla ja lisää sopiva onnitteluviesti sovelluksen avulla. Tarrapinnan ansiosta kuva on helppo kiinnittää lahjapakettiin.

Muisto isovanhemmille: Ikuista perhejuhlien tärkeimmät hetket ja tulosta kuvat muistoksi isovanhemmille illan aikana.

Arkeen ja juhlaan: Ikuista arjen pienet hetket ja tulosta ne muistoksi Sprocketilla. Ota tulostin mukaan erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhlat, automatkat tai festivaalit ja ikuista tärkeät ja ainutlaatuiset hetket kestäviksi valokuviksi.

Sprocket printer

Lue lisää Gigantin tuotteista: