Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Huawei MateBook X Pro

Huawei esittelee uudet MateBook X Pro 2020 -kannettavat, upeissa sinisen ja vihreän väreissä. Tilaa uusi Matebook X Pro, joka on tällä hetkellä yksi markkinoiden parhaista kannettavissa.

Huawei MateBook X Pron tyylipuhdas muotoilu, näyttävä grafiikka ja edistyneet tekniikat on herättänyt tekniikka-alan huomion kautta maailman. Pohjoismaissa ruotsalainen nordichardware.se -sivusto ja norjalainen Tek.no antavat kannettavalle loistavan arvosanan ja nostaa Huawein arvostettujen tietokonevalmistajien rivistöön.

Huawei Matebook X Pro 2020 kuvattuna edestäpäin. Vieressä ulkoinen näyttö.

Kosketusnäyttö

Huawei MateBook X Pron herkästi reagoiva kosketusnäyttö on tehokas ja intuitiivinen. Selaa, valitse ja tarkenna nopeasti. Pyyhkäise kosketusnäyttöä sormillasi ja liiku vapaasti koko sen pinta-alalla.

Huawei Matebook X Pro 2020, jonka näytöllä näkyy värikäs taustakuva

Kirkkaampi ja kattavampi näyttö

Kannettavassa on ainutlaatuinen 3K Full View -näyttö, jonka pinta-ala on huimat 91 prosenttia. Näytön 3:2 -kuvasuhde soveltuu erinomaisesti lukemiseen ja kirjoittamiseen, kun taas 100% sRGB Wide Color Gamut toistaa kuvien ja videoiden värit yksityiskohtaisesti, uskomattomalla värikirjolla.

Huawei Matebook X Pro 2020 kuvattuna takaa ja sivusta

Tyylipuhdas ja kevyt

MateBook X Pro -kannettavassa on yhtenäinen, timanttileikattu alumiinikotelo ja hiekkapuhallettu pinta, jotka tekevät siitä erittäin kestävän. Vain 1,46 cm ohut kannettava painaa 1,33 kg. Kestävä ja ohut kannettava kulkee helposti mukana kaikkialle.

Matebook X Pro 2020 harmaa Matebook X Pro 2020 harmaa Matebook X Pro 2020 harmaa
Matebook X Pro 2020 vihreä Matebook X Pro 2020 vihreä
Matebook X Pro 2020 vihreä Matebook X Pro 2020 vihreä
Matebook X Pro 2020 vihreä Matebook X Pro 2020 vihreä
Matebook X Pro 2020 harmaa Matebook X Pro 2020 harmaa
Matebook X Pro 2020 harmaa Matebook X Pro 2020 harmaa
Mies käyttää Matebook X Pro kannettavaa

Huawei Share

Huawei Share -toiminnon avulla voit siirtää tiedostoja Huawei-laitteiden välillä nopeasti ja ilman langallista yhteyttä. Voit peilata puhelimesi sisältöä kannettavan näytöllä tai siirtää suurempiakin tiedostoja laitteiden välillä. Huawei Sharen avulla voit käyttää samaa hiirtä ja näppäimistöä sekä puhelimella että kannettavalla – saumaton yhteistyö eri laitteiden välillä tekee työskentelystä tehokkaampaa.

Intel CORE i7 10th GEN logo

Huippuluokan suorituskyky

Kannettavassa on 10. sukupolven Intel® Core™ i7 -prosessori, NVIDIA GeForce MX250 -näytönohjain, jopa 16 GB RAM ja jopa 1 TB nopea SSD-muisti. Näiden ominaisuuksien ansiosta Huawei MateBook X Pro tarjoaa huippuluokan suorituskykyä vaativaankin käyttöön. Nauti tietokoneen nopeudesta niin työssä kuin vapaa-ajalla. Päivitetyt wifi ja Bluetooth 5 varmistavat vakaan ja viiveettömän yhteyden.

Lähikuvassa Huawei Matebook X Pro virtapainike ja kamera

Suojaa yksityisyytesi

Kannettavan virtapainikkeeseen sijoitettu sormenjälkitunnistin tarjoaa paremman tietoturvan ja mahdollistaa tietokoneen nopean käynnistyksen yhdellä sormenkosketuksella. Lähes huomaamattomasti näppäimistöön integroitu kamera nousee esille silloin, kun haluat käyttää sitä – näin suojaat yksityisyytesi entistä tehokkaammin.

Inspiroidu muista artikkeleistamme