Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Huawei Watch 3 bannerissa

Huawei Watch 3

Jopa kolmen viikon akunkesto

Anna älykellosi ranteessasi sulautua saumattomasti elämääsi ja anna tekoälyn auttaa sinua terveys- ja fitnesstavoitteidesi suhteen. Huawei Watch 3:ssa on värinäyttö ja monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten eSIM, puhelut, MeeTime-puhelut, sykemittari, treenimittari, tekstiviestit, musiikin suoratoisto, ääniavustus, GPS, wifi, hätäpuhelut sekä langaton lataus.
 Huawei Watch 3 uimarin ranteessa

eSIM pitää sinut yhteydessä

Kun Huawei Watch 3 ei ole lähellä puhelintasi, tai Bluetooth on pois päältä, voit silti soittaa puheluita, vastata niihin ja käyttää Internet-palveluja kellossa asettamatta puhelunsiirtoa. Voit ottaa palvelut käyttöön Huawei Health -sovelluksessa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia vahingoittuneiden SIM-korttien aiheuttamista ongelmista.

Kun kello ei ole lähellä puhelintasi, se muodostaa yhteyden mobiiliverkkoon. Kun kello on lähempänä puhelintasi, muodostaa Huawei älykello automaattisesti Bluetooth-yhteyden puhelimesi kanssa.

 Huawei Watch 3 ulkona treenaavan naisen ranteessa

Apuväline harjoitteluun

Koska älykello on varustettu liikeantureilla, se pystyy seuraamaan askelmäärääsi, poltettujen kaloreiden määrää, aktiviteettien intensiteettiä sekä kuinka kauan olet seisaaltasi päivässä.

Voit nähdä yksityiskohtaista tietoa harjoittelustasi aktiivisuudenseurantasovelluksessa tai Huawei Health-sovelluksessa, ja voit jakaa tietoja sovelluksesta muihin sosiaalisiin medioihin.

Voit myös aloittaa harjoittelun kellon Workout-sovelluksesta. Treenin aikana Huawei Watch 3 rekisteröi automaattisesti tietoja harjoittelustasi reaaliajassa, ja antaa oikea-aikaista opastusta tietojen perusteella. Kun lopetat harjoittelun, voit myös jakaa tuloksiasi Huawei Health-sovelluksen kautta.

 Sykkeenseurantaa vuorokauden ympäri älykellolla

Sykemittaus

Jos Huawei Watch 3 rekisteröi jotain epätavanomaista sykkeessäsi, värisee se varoittaaksesi sinua. Dataa on mahdollista siirtää Huawei Health-sovellukseen ja sen kautta myös Huawei Health-pilvipalveluun.

Unenseuranta

Älykello hyödyntää HUAWEI TruSleep™-unenseurantateknologiaa seuratakseen untasi tarkasti ja laajasti sekä tunnistaakseen syvän unen ja kevyenunen. Näin saat yksityiskohtaisen arvion unenlaadustasi sekä vinkkejä unenlaadun parantamiseksi.

Stressitesti

Huawei Watch 3 seuraa stressitasoasi 24 tuntia vuorokaudessa. Kellossa on optinen sykeanturi, joka seuraa stressiäsi ja antaa siitä tietoa sinulle, jotta voit ymmärtää fyysistä kuntoasi paremmin.

Stressitestitulos synkronisoi puhelimesi kanssa ja siitä edelleen pilvipalveluun Huawei Health-sovelluksen avulla.

 Huawei Watch 3

Hengitysharjoitukset

Hengitysharjoitukset voivat auttaa sinua rentoutumaan ja parantamaan mielialaasi töissä tai arjessasi.

Pue kello oikealla tavalla, pidä kättä paikoillaan ja seuraa näytön ohjeita tehdäksesi hengitysharjoituksia.

Aloita hengitysharjoitus kellossasi ja hengitä sisään ja ulos animaatioiden kanssa samanaikaisesti. Session aikana kello mittaa sykkeesi ja antaa sinulle tulokset kun harjoitus on ohi.

 Huawei Watch 3 på mustalla taustalla

Putoamisen havaitseminen ja SOS-hätäpuhelu

Kellossasi on SOS-hätäpuhelutoiminto, jonka avulla voit lähettää viestejä tai soittaa hätäyhteystiedoillesi hätätilanteessa pikavalinnalla. Jos kello havaitsee putoamisen, SOS-hätäpuhelu käynnistetään automaattisesti.

 Huawei Watch 3 autossa istuvan naisen ranteessa

Monipuolinen kellotaulu

Kellossasi on valmiiksi asennettuna kellotauluja, kuten animoituja kellotauluja, videopintoja ja Watch Face Store. Pääset Watch Face Storeen Huawei Health-sovelluksen kautta, jossa voit kuvata lyhyen videon ja lähettää sen kelloosi käyttääksesi sitä kellotauluna. Voit myös mukauttaa kellotaulua ja lisätä siihen haluamiasi widgettejä.