Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Näin pidät pään kylmänä kesähelteillä

Hanki helpotusta kesän helteisiin!

Meiltä löydät tuulettimet, ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput sisälämpötilan hallintaan. 
Tuulettimia kaikissa kokoluokissa

Tuuletin - kätevä ja edullinen viilentäjä

Kesähelteillä raikas ilmavirta on tervetullut lisä jokaiseen kotiin. Tuuletin on edullinen, mutta tehokas ratkaisu, joka tarjoaa viilentävän ilmavirran esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Gigantista löydät pöytä- ja lattiatuulettimet joko edistyneillä tai yksinkertaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Useimmat tuulettimet voidaan kääntää tai kallistaa sopivaan asentoon, jolloin ilma leviää tehokkaammin huoneessa.

Tutustu tuuletinvalikoimaamme!

Ilmastointilaite viilentää huoneilman tehokkaasti

Ilmastointilaite - tehokas huoneilman viilentäjä

Jos perinteinen tuuletin ei ole riittävän tehokas, on aika suunnata katse ilmastointilaitteisiin. Ilmastointilaite tarjoaa tehokkaan viilennyksen kotisi kaikkiin huoneisiin. Gigantin valikoimasta löydät ilmastointilaitteet, jotka viilentävät jopa 45 m2 tilan tehokkaasti, mutta suoriutuu myös sitä suurempien tilojen viilennyksestä. Ominaisuudet, kuten kauko-ohjaus ja nopeusasetukset tekevät käytöstä miellyttävää.

Tutustu ilmastointilaitteiden valikoimaan!

Ilmalämpöpumppu on toimiva ratkaisu kaikkina vuodenaikoina

Ilmalämpöpumppu - sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin

Haluatko kestävän ilmastointiratkaisun, jonka käyttö ei rajoitu ainoastaan kesäkäyttöön? Ilmalämpöpumppu optimoi kodin sisälämpötilan niin kesäkuumilla kuin talven paukkupakkasilla. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu talvella ja hellepäivinä todellinen päivän pelastaja. Valikoimastamme löydät ilmalämpöpumput eri kokoisiin tiloihin. Autamme mielellämme oikean ilmalämpöpumpun valitsemisessa ja asennuksessa.

Lue lisää ilmalämpöpumpusta!

Lue lisää Gigantin tuotteista: