Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Me autamme Epoq-keittiön asennuksessa

Autamme sinua asentamaan Epoq-keittiösi

Me Gigantissa autamme sinua asentamaan uuden Epoq-keittiösi tai kodinhoitohuoneesi. Yhteistyökumppaneidemme ammattitaitoiset asentajat pitävät huolen, että unelmiesi keittiö asennetaan oikein ja tehokkaasti – sekä tietysti hyvään hintaan. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa asennuspalveluistamme sekä asennusohjeet, jos haluat asentaa keittiösi itse.

Keittiön asennus vaihe vaiheelta – katso asennusvideomme

Alla olevilta videoilta löydät ohjeita keittiön asennukseen aina kaappien kokoamisesta ja asennuksesta spottivalojen ja peitelevyjen asentamiseen.

Saat näkyviisi kaikki videot, kun painat Soittolista/Playlist-kuvaketta videon oikeassa ylälaidassa.


Muista nämä seikat ennen asennusta

Ennen asennusta

Olet valinnut unelmiesi keittiön, ja on tullut aika miettiä asennusta. Suosittelemme käyttämään kokenutta ja osaavaa ammattiasentajaa, jolla on luvat ja vakuutukset kunnossa. Me Gigantissa tarjoamme asennuspalveluita luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta. Voit tilata asennuspalvelun samalla, kun vahvistat keittiön tai kodinhoitohuoneen tilauksesi Gigantissa.

Ennen asennuksen tilaamista on hyvä miettiä muutamaa asiaa. Aiotko vaihtaa vain keittiön kalusteet vai tarvitseeko huone suuremman remontin? Kaipaavatko seinät, katto tai lattia remonttia? Vinossa oleva lattia tai epätasaiset seinät voivat vaikuttaa keittiön asennukseen. Suosittelemme myös ammattilaisen tekemää tarkistusmittausta, jotta voit olla varma, että tilaamasi keittiö tai kodinhoitohuone sopii millimetrin tarkasti käytössä olevaan tilaasi. Mittauspalvelun saa tilattua useimmista keittiöitä myyvistä Giganteista.


Muista putki- ja sähkötyöt

Muista putki- ja sähkötyöt

Muista, että keittiön tai kodinhoitohuoneen asennukseen tarvitaan aina sekä putki- että sähköasentajaa – sekä ennen että jälkeen kalusteiden asennuksen. Varmista, että valtuutettu sähköasentaja on asentanut sekä näkyvät että näkymättömät pistorasiat, jotta liesi ja muut kodinkoneet voidaan kytkeä verkkovirtaan. Myös sähkötyöt esimerkiksi spottivalojen asennusta varten täytyy olla tehtynä ennen kalusteiden asennusta. Pidä huoli myös siitä, että vesipisteet on sijoitettu oikein tiskialtaan ja astianpesukoneen sijaintiin nähden. On tärkeää, että putkityöt hoitaa valtuutettu putkiasennusliike. Kun keittiökalusteet on asennettu, sähköasentajan tulee kytkeä laitteet verkkovirtaan ja putkiasentaja kytkee veden päälle.

Putki- ja sähkötyöt eivät sisälly keittiön asennukseen, mutta voit tilata asentajat kotiisi yhteistyökumppaneidemme kautta. Palveluiden hinta määrittyy tehtävän työn mukaan – kysy lisää myymälöistämme.


Vanha keittiö pitää purkaa uuden tieltä

Huone asennusvalmiiksi

Ennen uuden asennusta vanha keittiö tai kodinhoitohuone pitää purkaa. Huoneen pitää olla valmis asennusta varten ennen asentajien saapumista. Halutessasi voit tilata purkupalvelun Gigantin yhteistyökumppaneilta.

Suosittelemme, että et pura vanhaa keittiötäsi ennen kuin uusi on saapunut ja olet tarkistanut, että olet saanut kaikki osat. Asennus kannattaa tilata aloitettavaksi aikaisintaan 4-5 päivää keittiötoimituksen jälkeen, jotta sinulle jää hieman pelivaraa mahdollisille muutoksille ja vanhan keittiön purkamiselle. Voit valita sopivan asennusajankohdan, kun vahvistat tilauksen Gigantin myymälässä.

Muista myös suojata lattiat ennen asentajien tuloa. Sijoita uudet keittiökalusteet lähelle keittiötä, mutta älä kuitenkaan juuri siihen paikkaan, johon keittiö on tarkoitus asentaa. Kalusteet tulee säilyttää kuivassa ja lämmitetyssä tilassa, jotta ne eivät saa kosteutta.


Gigantista saat asennuspalvelut järkevään hintaan

Mittatilattu kivitaso

Jos olet tilannut keittiöösi mittatilatun kivisen työtason mittauspalvelulla, työtaso mitataan, kun keittiön alakaapit on asennettu. Tämän jälkeen kivitason toimittaja tuo tason ja asentaa sen paikalleen.

Joustava ja edullinen

Uuden keittiön tai kodinhoitohuoneen asennus voi olla stressaava ja monimutkainen tehtävä. Ei huolta, Gigantin kautta saat asennuspalvelut hyvään hintaan. Meillä on kiinteät asennushinnat keittiön tai kodinhoitohuoneen koon mukaan. Lisäksi valikoimassamme on hyödyllisiä lisäpalveluita, kuten tarkistusmittaus, kodinkoneiden asennus ja pakkausmateriaalin poisvienti. Keittiömyyjämme laskevat tarkan hinnan ja varmistavat, että saat juuri sinulle räätälöidyn asennuspaketin. Ota rennosti ja anna ammattilaisten asentaa uusi Epoq-keittiösi puolestasi.

Haluatko asentaa keittiön itse?

Kaikkien Epoq-keittiöiden ja kodinhoitohuoneiden mukana tulee yksityiskohtaiset asennusohjeet, joiden avulla asentaminen onnistuu helposti.

Tutustu asennusohjeisiimme

Me olemme apunasi

Jos sinulla on kysyttävää keittiön asennuksesta tai olet epävarma, mitä palveluita tarvitset, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme apunasi!

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle
Click-keittiörungon kokoaminen onnistuu ilman yhtäkään ruuvia tai työkalua

Click - yllättävän helppo asentaa

Gigantin uudet Click-keittiörungot on mahdollista koota helposti itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa. Click-keittiörungot tarvitsee vain napsauttaa paikoilleen.

Trend on tyylikäs ja trendikäs keittiömalli

Toimitus

Pian voit nauttia ruoanlaitosta ja leipomisesta uudessa Epoq-keittiössäsi – me toimitamme uuden unelmakeittiösi kotiisi. Lue lisää Gigantin keittiöiden ja kodinhoitohuoneiden toimitusajoista ja -hinnoista.

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika Gigantista

Varaa ilmainen aika keittiösuunnittelijalle

Varaa 1,5 tunnin suunnitteluaika Gigantin keittiöasiantuntijan kanssa lähimmässä myymälässäsi. Suunnitteluaika on ilmainen eikä se ole sitova.