Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

5 tärkeää laitetta uuteen kotiin

Oletko muuttamassa ensimmäistä kertaa pois lapsuudenkodistasi tai ehkäpä hankkimassa ikiomaa asuntoa opiskeluaikaisen solukämpän tilalle? Ensikoti tarvitsee muutaman laitteen, joilla arki helpottuu ja asiat alkavat sujumaan. Lue 5 asiaa, joita jokainen ensikoti tarvitsee.
TV

1. TV vai monipuolinen tietokone

Ajattelitko hankkia kotiisi TV:n? Lue Gigantin vinkit, joilla löydät sinulle sopivan television helpommin. TV:n voi korvata myös monipuolisella kannettavalla, jota voit käyttää työskentelyyn ja viihteeseen. Valikoimastamme löydät myös kätevät 2-in-1 -laitteet, jotka muuntautuvat aina käyttöösi sopivaksi. Lue lisää 2-in-1 -laitteiden eduista.

Kahvinkeitin

2. Kahvinkeitin, kapselikone vai espressokone?

Monen päivä ei lähde käyntiin ilman kupillista aamukahvia. Mutta mikä kahvikone on sinulle sopiva – perinteinen kahvinkeitin, espressokeitin vai ehkä kätevä kapselikeitin? Tutustu valikoimaamme täällä. Jos olet enemmän teen ystävä, tehokas vedenkeitin helpottaa veden kuumentamista. Täältä löydät vedenkeittimet.

johdottomat varsi-imurit

3. Varsi-imuri

Siivous on välttämätön arjen askare, joten miksi tehdä siitä hankalampaa kuin on pakko? Kätevän johdottoman varsi-imurin avulla pölypallojen metsästys onnistuu kuin leikiten. Varsinkin pienissä asunnoissa varsi-imuri voi hyvinkin riittää ainoaksi imuriksi. Sen säilytys ei vie paljon tilaa ja sinun ei tarvitse ostaa pölypusseja. Lue lisää varsi-imurin eduista täällä.

Tutustu Varsi-imureihin täällä.

 Philips Hue

4. Philips Hue -älyvalaistus

Jos olet aikeissa tehdä uudesta kodistasi astetta älykkäämmän, suosittelemme aloittamaan valaistuksesta. Älyvalot ovat energiatehokas ratkaisu kotisi valaistukseen. Tutustu valikoimaamme Philips Hue -älyvaloja. Muuta kotisi valaistus tunnelmaan sopivaksi säätämällä värejä ja kirkkautta. Hallitse valaistusta kaukosäätimellä tai puhelimeen ladattavalla sovelluksella paikasta riippumatta. Luo rutiineja, joiden avulla valaistus vaihtuu tiettynä kellonaikana tai esimerkiksi uuden sähköpostin saapuessa!

Lue älyvalaistuksesta lisää täällä!
Tehosekoitin

5. Tehosekoitin

Tehosekoittimella onnistuu niin aamiaissmoothien ja lounaskeiton valmistus kuin jään murskaus virvoitusjuomien viilentämiseksi kuumana kesäpäivänä. Valikoimastamme löydät tehosekoittimia moneen lähtöön edullisista perusmalleista kuumentaviin tehosekoittimiin ja todellisiin tehopakkauksiin, joiden terät purevat koviinkin hedelmiin tai pähkinöihin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: