Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kysy meiltä - pölynimurit

Robotti-imuri, johdoton varsi-imuri vai perinteinen pölynimuri? Me Gigantilla autamme valitsemaan sinulle sopivan imurin. Lue lisää täältä.

Minkälainen imuri sopii minun kotiini?

Pölynimuria valittaessa tulee kiinnittää huomiota erityisesti kotisi neliömetreihin. Gigantista löydät älykkäät robotti-imurit, kätevät johdottomat imurit ja perinteiset johdolliset imurit.

Perinteisen pölynimurin tarjoama tehokas imukyky tekee siitä erinomaisen valinnan erityisesti huonekalujen ja tekstiilien, kuten mattojen imurointiin.

Robotti-imuri voi imuroida lattiapinnat ollessasi töissä. Näin sinun ei tarvitse väistellä imuria tai kuunnella siitä lähtevää ääntä.

Akkukäyttöinen, johdoton imuri sopii pieniin asuntoihin ykkösimuriksi tai käteväksi apuriksi keittiöön.

Mieti käyttötarvettasi ja valitse sinulle sopiva imuri – meiltä löydät kaikki mallit!

Tutustu kaikkiin pölynimureihin ja siivoustarvikkeisiin.

Paras imuri koirankarvojen imurointiin?

Lemmikinomistajille perinteinen imuri on edelleen se varmin vaihtoehto, mutta myös varsi-imureiden valikoimassa on muutama malli, jotka on suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin

Lue lisää lemmikkitalouksiin sopivista imureista.

Voiko hämähäkki ryömiä imurista ulos?

Moni miettii, voiko hämähäkki tai koppakuoriainen ryömiä ulos imurin pölypussista. Kaikki on mahdollista, mutta edellä mainittu on erittäin epätodennäköistä.

Varsi-imurin akunkesto?

Viime vuosien aikana akkukäyttöisten varsi-imureiden akkuteknologia on kehittynyt huimasti. Nyt on saatavilla malleja, joissa on jopa 1 tunnin kestävä akku. Pikalaturin ansiosta tyhjä akku latautuu yllättävän nopeasti. Toisin sanoen akunkesto ei ole enää ongelmana.

Tämän vuoksi kannattaa valita varsi-imuri.

Milloin ja millä koti kannattaa imuroida?

Kuten aikaisemmin mainitsimme, robotti-imuri tekee työn puolestasi esimerkiksi sillä välin kun olet töissä. Varsi-imuri on täydellinen nopeaan päivittäiseen siivoukseen, kun taas perinteinen pölynimuri sopii erinomaisesti kaikenlaisiin koteihin. Valikoimastamme löydät myös erittäin hiljaiset imurit.

Tutustu hiljaisiin pölynimureihin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: