Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kysy meiltä - Pyykinpesukoneet

Gigantin asiantuntijat vastaavat pyykinpesukoneita koskeviin kysymyksiin. Olemme valinneet yleisimmät kysymykset, jotka asiakkaat meille esittävät.

Voiko lenkkarit pestä pyykinpesukoneessa?

Kyllä, kengät voidaan pestä pyykinpesukoneessa. Monissa uusissa pesukonemalleissa on mahdollisuus valita matalampi lämpötila ja jättää linkous vaikka kokonaan pois. Poista kuitenkin kengännauhat ja pohjalliset ennen pesua. Älä laita kenkiä kuivausrumpuun, vaan kuivaa ne ulkona.

Tutustu Gigantin pyykinpesukoneiden valikoimaan.


Kuinka pitkäksi aikaa pyykit voi jättää koneeseen?

Märkien pyykkien ei tulisi odotella koneessa kovinkaan kauan. Hyödynnä pyykinpesukoneen ajastinta tai älyominaisuuksia ajoittaaksesi pesuohjelman itsellesi sopivaan aikaan. Näin voit varmistaa, että pesuohjelma on valmis silloin kun olet kotona. Älykkäät pyykinpesukoneet jopa ilmoittavat sovelluksessa, kun kone on valmis.

Älä jätä pyykkejä lojumaan koneeseen. Tutustu WiFi-yhteydellä varustettuihin malleihin.


Kuinka paljon vettä kuluu yhdellä pesukerralla?

Eri pesuohjelmat kuluttavat eri määrän vettä. Lähes kaikissa pyykinpesukoneissa on vettä ja sähköä säästävä eko-ohjelma, jossa pesuaika on hieman keskivertoa pidempi. Pikapesuohjelmat kuluttavat puolestaan hieman enemmän vettä, mutta ovat huomattavasti nopeampia.


Miksi pyykinpesukone tärisee?

Pyykinpesukoneen ei tulisi täristä! Tärinä voi kuitenkin johtua eri syistä. Pari yleistä syytä on, että pyykkikone on ladattu liian täyteen tai uuteen koneeseen on unohdettu kuljetuskiinnikkeet. Yksi syy tärinälle voi olla se, että kone alkaa käydä vanhaksi ja se on aika vaihtaa uuteen. Uusissa koneissa rumpu- ja moottoritekniikat on edistyneemmät ja tärinää esiintyy huomattavasti vähemmän.

Katso pyykkikonemallit, jotka ilmoittavat tärinästäälylaite sovelluksessa.


Voiko kuivausrummun sijoittaa pyykkikoneen päälle?

Monet pyykinpesukoneet ja kuivausrummut voidaan asentaa pesutorniksi sopivan välisarjan avulla.

Jos tilaa on niukasti, eikä pyykkikonetta ja kuivausrumpua voida asettaa päällekkäin, kannattaa harkita pyykinpesukonetta, joka myös kuivaa pyykit. Tutustu kuivaaviin pyykinpesukoneisiin.

Kuivausrumpua ostettaessa kannattaa valita lämpöpumpulla varustettu malli, joka on pyykille hellävaraisempi ja huomattavasti energiatehokkaampi.

Lue lisää Gigantin tuotteista: