Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Lenovo Mirage - Star Wars: Jedi Challenges – AR-järjestelmä

Oletko haaveillut taistelevasi Darth Vaderia vastaan valomiekkataistelussa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Vapauta sisäinen Jedisi Disneyn ja Lenovon augmented reality -järjestelmällä. Star Wars: Jedi Challenges -peliä voidaan käyttää älypuhelimella. Aseta Lenovo Mirage -kypärä päähäsi ja valmistaudu ”todelliseen” AR -taisteluun. Lenovo Mirage AR-järjestelmä saatavilla yksinoikeudella Gigantista.

Uutta sisältöä elokuvasta The Last Jedi

ENSIMMÄINEN PÄIVITYS SISÄLTÄÄ UUSIA VIHOLLISIA, KAMPPAILUJA JA KAKSINTAISTELUJA STAR WARS™: THE LAST JEDI™ -PELISSÄ

Taistele Star Wars™: The Last Jedi™ -pelin uusilla First Order -hahmoilla kun kohtaat uudet vastustajat ja kulkuvälineet planeetta Crait:lla. Saatavilla ilmaiseksi Star Wars™: Jedi Challenges -sovelluksessa tammikuussa 2018. Päivitys sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Uusi Lightsaber Duel - Pelaajat voivat taistella kahta The Last Jedi -elokuvasta tuttua Praetorian Guards -sotilasta vastaan.
  • Uusi planeetta Strategic combat -tilassa – Päivitys tuo kolme uutta taistelutasoa elokuvasta tutulla Crait-planeetalla.
  • Uutta sisältöä Assault-tilassa - luvassa uusia vihollisia ja tasoja.
  • Uusia aseita ja ajoneuvoja.
  • Pääsy yhteisöön - saa vinkkejä muilta pelaajilta ja jaa omia kokemuksiasi (vain englanniksi).
  • "Porgs” - Hurmaavat ja hauskat porgsit saapuvat nyt lisättyyn todellisuuteen.

Koe uskomaton AR:

Valomiekkataistelu

The Force is strong with this one

Nyt sinulla on mahdollisuus suojella galaksia pimeän uhalta! Kamppaile Darth Vaderia tai Kylo Reniä vastaan omassa olohuoneessasi. Harjoittele valomiekan käyttöä ja aloita mieleenpainuva Jedi-koulutus uskomattomassa AR-ympäristössä.

Holochess

Let the wookiee win

Muistatko vielä, mitä peliä Chewbacca ja R2-D2 pelasivat elokuvassa Star Wars: Episode IV - A New Hope? Nyt sinulla on mahdollisuus pelata elokuvasta tuttua strategista ”holochess”-peliä. Pelaa animoiduilla, hologramhirviöitä muistuttavilla, pelinappuloilla ja päihitä vastustajasi. Uskallatko sinä haastaa Chewien?

Strateginen taistelu

Do. Or do not. There is no try.

Kokoa ja johda omia Kapinallisiasi taistelussa Imperiumia vastaan. Laajenna siirtokuntiasi, jotta sinulla riittää tarpeeksi voimia vastustaa Imperiumin sotilaita ja nouse galaksin parhaimmaksi sotakomentajaksi!

 Star Wars Mirage Valomiekka

Valomiekka

Hauskempaa peliohjainta saa etsiä! Koe, miltä tuntuu käyttää ”aitoa” valomiekkaa ja valmistaudu päihittämään viholliset. Yhdessä Beacon-anturin ja värinäpalautteen ansiosta valomiekan käyttö tuntuu erittäin aidolta.

 Star Wars Mirage Headset

Lenovo Mirage AR Headset

Headset-kypärän ergonomisen muotoilun ansiosta sitä voidaan käyttää myös pidempään. Säädettävät remmit mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Tämä headset tarjoaa loputtomat mahdollisuudet AR-pelien maailmassa.

 Star Wars Mirage Beacon

Beacon

Beacon-anturi varmistaa erittäin tarkan liikkeiden seurannan ja laajentaa todellisuutta yhdistämällä augmented reality -maailman ja olohuoneesi.

Myynnin aloitus 3. marraskuuta 2017 - May the Force be with you!

149
 
 
  • Lenovo Mirage AR -headset
  • Valomiekka-peliohjain, beacon-anturi
  • Useille iPhone- ja Android-älypuhelimille
Lue lisää Lenovo Mirage Star Wars: Jedi Challenges AR headset

Lue lisää Gigantin tuotteista: