Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

LG G6 - suuri kokemus juuri sopivan kokoisena

Yksinoikeudella Gigantista

LG esittelee G6 -älypuhelimen, jossa yhdistyvät huippuluokan muotokieli ja verrattomat ominaisuudet. Suuri 5,7” FullVision-näyttö QHD+ -resoluutiolla tarjoaa enemmän tilaa kirjoittamiseen, selailuun ja katselemiseen. Edistynyt kaksoiskamera ja laajakulmainen selfie-kamera varmistavat, että saat kaiken haluamasi kuvaan mukaan. Kaikki edistyneet ominaisuudet on kätketty kauniin vesi- ja pölytiiviin kuoren sisään, joka istuu täydellisesti käteen.

Laajemmat näkymät saumattomasti muotoiltuna

Suuri 5,7” FullVisionTM -näyttö liittyy täydellisesti aisteja hivelevään unibody-runkoon, joka istuu täydellisesti käteesi.

Quad HD+ -resoluutio takaa uskomattoman käyttö- ja katselukokemuksen niin pelaamiseen, selailuun, kuvaamiseen kuin elokuvien katseluun.

Näytön 18:9-formaatti tekee elokuvien ja sarjojen katselusta entistä vaikuttavampaa. LG G6 nostaa mobiilikatselun aivan uuteen ulottuvuuteen!

LG G6 - Laajemmat näkymät saumattomasti muotoiltuna
LG G6 - Koe suorituskyky vailla vertaa

Koe suorituskyky vailla vertaa

LG G6 tukee sekä Dolby Vision että HDR10 -formaatteja, jonka ansiosta visuaalinen sisältö on elävämpää ja värit sekä kontrasti parempia.

Dolby Vision -sisältöä voidaan katsoa neljässä eri tilassa, jotka takaavat täydellisen katselukokemuksen tilanteesta riippumatta.

Kuvaa kaikki haluamasi

LG G6:n takakannen edistynyt kameratekniikka tekee kuvaamisesta nautinnon ja varmistaa, että mahdutat kuvaan kaiken haluamasi. Takakannen 13 Mpx kaksoiskamerat tarjoavat jopa 125° laajakulman silloin kun sitä tarvitset. Nerokkaalla zoom-ominaisuudella päätät itse, kuinka paljon haluat kuvaan mukaan.

Puhelimen 5 Mpx etukamera on varustettu Wide Angle -laajakulmalla, joten saat kaikki ystäväsi kuvaan mukaan.

Neliön muotoiset kuvaustilat tekevät kuvien ottamisesta ja muokkauksesta hauskaa. Valitse neljästä tilasta hetkeen sopiva tyyli ja päästä luovuus valloilleen

LG G6 - Kuvaan mukaan kaikki haluamasi
LG G6 - Tarkkaan harkittu lopputulos

Tarkkaan harkittu lopputulos

Tekevälle sattuu ja tämän vuoksi kannattaa olla valmistautunut. LG G6 ei ole ainoastaan tyylikäs muotovalio, vaan sen rakenne on myös vesi- ja pölytiivis (IP68). Tämän ansiosta voit huoletta ottaa sen mukaan minne menetkin ilman pelkoa puhelimen vaurioitumisesta.

LG G6 -puhelimen iskuja kestävän rakenteen ansiosta, se kestää myös kovempaa käyttöä ja on täydellinen aktiiviseen elämäntapaan.

LG G6

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 31.03.2017 08:46:11