Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
LG OLED

LG OLED-TV: Täydellisyyttä, johon ei muut televisiot yllä

LG OLED-TV tarjoaa katselukokemuksen vailla vertaa. Uuden sukupolven LG-televisioissa on täysi tuki kaikille olemassa oleville HDR-formaateille 4K-tarkkuudella. Ikonista lasilevyn paksuista OLED-näyttöä täydennetään sisäisen soundbarin mahtavalla äänellä. Televisiota ohjataan WebOS 3.5 -käyttöjärjestelmällä ja Magic Remote -kaukosäätimellä, jonka avulla voit käyttää televisiota intuitiivisesti.

5 syytä, miksi LG OLED -televisio on täydellinen valinta

[1] Täydellinen Musta

Tähdet loistavat kirkkaimmin tummimmalla yötaivaalla. Vain OLED pystyy luomaan tällaisen kontrastin valon ja tummien sävyjen välille ja tarjota tämän kokemuksen sinulle omassa kodissasi. Mikään näyttötekniikka ei pysty antamaan sellaista kuvan syvyyttä ja tumman sävyjä kuin OLED-televisio, jonka jokainen pikseli hallitsee omaa valoaan.

LG OLED perfect black
LG OLED Perfect Color

[2] Täydellinen Väri

Värit eivät ole koskaan näyttäneet yhtä voimakkailta kuin LG OLED -television täydellistä mustaa vasten. Puhtaimmat värit saavutetaan OLED-tekniikan ainutlaatuisella kyvyllä hallita jokaisen yksittäisen alapikselin valovoimaa ja väriä tarkasti. Tämä tarkoittaa, että voit kokea yli miljardi eri sävyä.

[3] Täydellinen HDR

Et joudu murehtimaan, mitä materiaalia katsot, sillä televisio tukee HDR10-, HLD- ja Dolby Vision -masteroitua aktiivista HDR-sisältöä. HDR Effect -teknologian ansiosta voit lisätä kaikkeen katsomaasi sisältöön dynaamista metadataa, mikä on tunnusomaista aktiiviselle HDR:lle. Voit kokea kaiken haluamasi HDR-muodossa.

LG OLED HDR
LG OLED Perfect Angle

[4] Täydellinen kulma

Emme aina istu suoraan television edessä. Jos kutsut ystäviäsi katsomaan jalkapalloa tai kokoat perheen katsomaan elokuvaa, jokainen näkee parhaan kuvanlaadun. OLED-televisio näyttää samat värit ilman vääristymää myös niistä katselukulmista, joista tavallinen televisio näyttää haalealta.

[5] Täydellinen Ääni

Dolby Atmos -ääni tavoittaa ja ympäröi sinut joka suunnasta, ja saat elokuvateatteritasoisen äänen omaan kotiisi. Äänet seuraavat jokaista kuvan kohdetta sekä niiden suunnan, että korkeuden mukaan. Anna kolmiulotteisen äänielämyksen voiman ja tarkkuuden temmata mukaansa.

LG OLED Perfect Sound

Aivan uudentyyppinen TV

Evolution of TV

OLED Pelaamiseen

LG:n vuoden 2017 OLED-television HDR Game Mode -tilan avulla input lag -viive on minimaalinen 4K-tarkkuudella kuvanlaadusta tinkimättä. Voit eläytyä peliin samalla tavalla samoissa ympäristöissä, eikä input lag -viive häiritsee salamannopean toiminnan aikana.«Paras nykyään saatavilla oleva
Pelielämys»

Rtings.com - Heinäkuu 2017

LG OLED Gaming Mode
LG Signature

LG Signature Wallpaper TV. Yksinkertaisuutta. Täydellisyyttä.

Puhdasta täydellisyyttä. Tyylikäs Wallpaper-televisio on ainoa kategoriassaan. Tämä innovaatio tekee kuvasta yhtä seinän kanssa. Itsevalaisevat pikselit ja niiden voimakkaan puhtaat värit ja täydellinen musta antavat kontrastin, syvyyden ja väriskaalan, jotka vain OLED voi tarjota. Lisäksi se tukee kaikkea HDR-materiaalia. Täydellinen kuva kohtaa myös ainutlaatuisen äänen mukana tulevan Dolby Atmos -soundbarin ansiosta.

1 399
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (100+)  
  • 55" OLED Smart-TV
  • Aktiivinen HDR-tekniikka
  • Blade Slim, B7-sarja
Lue lisää LG B7 55" 4K UHD OLED Smart TV OLED55B7V

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet