Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Tapaa MatePad-tuoteperhe – Huawei-tabletit

MatePad Pro

MatePad Pro, taustalla hiekkadyynit

Ainutlaatuinen näky

10,8-tuumaisessa FullView-näytössä on jopa 90% näyttö-runkosuhde ja 4,9 mm kehykset, joiden avulla se tarjoaa täydellisen katselukokemuksen. Tämä pätee niin työskennellessä, piirtäessä tai mediasisältöä suoratoistettaessa. DCI-P3-väriavaruuden ja 540 nit-yksikön kirkkauden ansiosta kaikki yksityiskohdat näyttävät eläviltä ja teräviltä. HUAWEI Matepad Pro suojaa myös silmiäsi siniseltä valolta, sillä näyttö on TÜV Rheinland -sertifioitu.

MatePad Pro pussissa

Luonnon innoittama

HUAWEI MatePad Pro on saatavissa salaperäisen kauniina keskiyönharmaan värisenä, jonka lasikuitupäällyste antaa pinnalle mukavan kiillon.

MatePad Pro Huawei-puhelimen vieressä

Huawei Share -toiminto näytön jakamiseen

Huawei Share Multi-screen Collaboration -toiminnon avulla voit käyttää HUAWEI MatePad Pro -tablettia älypuhelimesi näppäimistönä, tai vastata puheluihin ja lähettää tekstiviestejä suoraan tabletiltasi. Voit mukauttaa valaistusta ja muita näppäimistön toimintoja. Napauta puhelimen NFC-tunnistealuetta vaihtopainikkeen oikealla olevaan kuvakkeeseen, jonka avulla helpotat näyttöjen välistä yhteistyötä.

MatePad

Huawei MatePad ja mies seisomassa rullalaudan kanssa taustalla

Suurempi näyttö luovuuden lisäämiseksi

10,4-tuumainen FullView-näyttö, kapeat 7,9 mm paksuiset kehykset ja HUAWEI MatePadin laaja näyttö mahdollistavat kaikkien ajatusten ja ideoiden vapauttamisen. Ilmaise ja hyödynnä vapaasti eloisia värejä ja upeaa grafiikkaa, ja nauti luovuudestasi HUAWEI MatePadin avulla.

Huawei MatePad ja videopuhelu kolmen naisen välillä

Live-vuorovaikutus

HUAWEI MatePad sisältää kehittyneen nelimikrofonijärjestelmän, joka sieppaa äänesi ja vaimentaa taustamelun, taaten sujuvat videopuhelut. Kun FollowCam on käytössä, voit aina olla kuvan keskellä videopuheluiden aikana, ja Smart View ja Spotlight-tila tarjoavat entistä kiinnostavamman ja tehokkaamman ryhmäviestinnän. Voit esimerkiksi kävellä vapaasti tai käyttää liikkeitäsi kauko-ohjaukseen kameran avulla.

Huawei MatePad ja HUAWEI M-Pencil5 keltaisella taustalla

Kynä mihin tahansa tilanteeseen

Voit piirtää, kirjoittaa tai hahmottaa helposti ja miellyttävästi HUAWEI M-Pencil5 -kynällä. Siinä on erittäin matala viive, luonnollinen käsituntuma ja kaunis tyyli, jotka kulkevat käsi kädessä luovuutesi kanssa. Tarkasti valituista komposiittimateriaaleista valmistettu kynä varmistaa tarkan tuloksen lisäksi myös kestävyyden ja luotettavuuden päivittäiselle käytölle

MatePad T10s

 MatePad T10s, taustana rantamaisema

Tilava näyttö

Kevyt ja joustava HUAWEI MatePad T10s tarjoaa vahvan vaikutelman hienostuneella muotoilullaan ja mukaansatempaavalla näytöllä. Se sisältää 10,1-tuumaisen 1920 x 1200 FHD -näytön ohuilla kehyksillä, joka tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen. Kaikki katsomasi sisältö on vivahteikasta ja kirkasta HUAWEI ClariVu -teknologiaa hyödyntämällä.

Nainen ja MatePad T10s

Kaksinkertaiset ikkunat, kaksi kertaa tehokkaampi

HUAWEI App Multiplier -ominaisuuden avulla tabletti voi näyttää saman sovelluksen kahdella eri ikkunalla vaakatasoon käännettynä. Voit myös säätää molempien ikkunoiden kokoa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi selata samanaikaisesti valokuvia sisältävää verkkokauppaa ja lukea uutisia.

Kädet pitämässä MatePad T10s -tablettia, taustalla lampaita

Suojaa silmiäsi

TÜV Rheinland -sertifioitu Eye Comfort -toiminto vähentää rasittavaa sinistä valoa, jonka ansiosta tabletti tarjoaa miellyttävämmän kokemuksen silmillesi päivittäisessä käytössä. Voit valita eBook-tilan miellyttävämpään lukemiseen. Iltaisin voit siirtyä pimeään Dark Mode -tilaan, joka parantaa käyttöliittymää pienemmällä kontrastilla.

AppGallery

AppGallery-teksti ja kuvat, jotka näyttävät erilaisia toimintoja

Tutustu helposti ja turvallisesti

AppGallery on Huawein virallinen sovellusten jakelualusta. Voit käyttää AppGalleryä mobiilisovellusten etsimiseen, hallintaan ja jakamiseen. Nelinkertaisella suojamekanismilla AppGallery varmistaa, että alustan sovelluksien lataaminen ja käyttäminen on turvallista. Voit ladata kaikenlaisia hyödyllisiä ja hauskoja sovelluksia AppGalleryn kautta.

MatePad ja Petal Search

Portaalisi miljoonaan sovellukseen

Huawein Petal Search -hakukone toimii portaalinasi miljooniin sovelluksiin ja koko maailman tietoihin. Se toimii monien edistyneiden tekniikoiden avulla, mukaanlukien Big Data, tekoäly ja NLP (Natural Language Processing). Kun lisäät Petal Search -widgetin aloitusnäyttöön, voit etsiä suosikkisovelluksesi nopeasti ja helposti, sekä löytää olennaisia tietoja kaikista tärkeistä asioistasi.

Lue lisää Gigantin tuotteista: