Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 – ensiluokkainen tabletti koko perheen käyttöön

Huawei MediaPad T5 -tabletti tarjoaa upean 10.1 tuuman Full HD -näytön, kauniin ja kestävän metallirungon sekä kaksoiskaiuttimet, joiden ansiosta saat vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen koko perheelle.
MediaPad T5 on Ohut, kevyt ja kestävä

Ohut, kevyt, kestävä

HUAWEI MediaPad T5 on näyttävä tabletti, jossa on huippulaatuinen ja hienostunut muotoilu. Sen symmetrinen metallinen runko on muotoiltu huolella. Se on tyylikäs ja kevyt (noin 460 g), jolloin sitä on helppo kantaa ja pitää mukana.

MediaPad T5

Upea 1200P Full HD -näyttö

HUAWEI MediaPad T5 -tabletissa on upea 10,1 tuuman näyttö (1920 X 1200 resoluutio), joka tarjoaa erinomaiset yksityiskohdat. 16:10-kuvasuhde tekee siitä täydellisen elokuvien tai tv-ohjelmien katselemiseen ja verkkosivujen selaamiseen.

MediaPad T5

Kaksi kaiutinta, upea ääni

Korkealaatuisista kaksoiskaiuttimista kuulet hyvin lempimusiikkisi, ja HUAWEI Histen –äänentoistoteknologian ansiosta elokuvien katselu tabletilta tuntuu kuin olisit elokuvateatterissa!

MediaPad T5 on tehokas ja erinomainen suorituskyvyltään

Tehokas prosessori, erinomainen suorituskyky

8-ydinprosessori antaa sinulle erinomaisen suorituskyvyn kuluttamalla samalla vähemmän virtaa. Muistikokoa voidaan helposti laajentaa jopa 256 Gt asti käyttämällä microSD ™ -korttia.

MediaPad T5

Nopea ja sulava Android 8.0

Android 8.0 -käyttöjärjestelmän sekä Huawein oman EMUI 8.0 -käyttöliittymän ansiosta T5-tabletti on älykäs ja helppokäyttöinen. Sovellukset toimivat sulavan nopeasti keskeytyksettä.

MediaPad T5

Eye-comfort mode – silmäystävällinen tila

Silmäystävällinen tila vähentää silmille raskasta sinistä valoa, jonka ansiosta tabletilta on esimerkiksi mukava lukea pitkääkin tekstiä.

MediaPad T5

Children's Corner – digitaalinen leikkikenttä

Children's Corner tarjoaa lapsellesi hauskan ja turvallisen digitaalisen leikkikentän. Lapsesi pääsee käsiksi vain hänelle tarkoitettuihin sisältöihin ja estää pääsyn hänelle kuulumattomiin sovelluksiin.