Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Microsoft-ikonit

Esittelyssä Microsoft 365

Office Premium -sovellukset, paljon pilvitallennustilaa, tehokas suojaus ja paljon muuta samalla kätevällä tilauksella.

Tilaus sisältää

Microsoft-ikonit
1 TB tallennustilaa OneDrive-pilvipalveluksessa sisältyy Microsoft 365-tilaukseen

Yksi turvallinen paikka valokuville ja tiedostoille

Microsoft 365 -tilauksella saat käyttöösi yhden teratavun OneDrive-pilvitallennustilaa. Se riittää 300 000 valokuvalle ja kaikille asiakirjoillesi, joita voit käyttää ja muokata kaikilla laitteillasi samalla tietäen, että tiedostosi ovat aina varmuuskopioituja ja turvassa.

Microsoft 365 -uutuuksia

Microsoft Editor -sovelluksen näkymä

Kirjoita parastasi missä tahansa kirjoitatkin

Kirjoita parastasi missä tahansa kirjoitatkin Microsoft-kirjoitusavustajan, älykkään assistenttisi avulla. Kirjoitusavustaja tarjoaa edistyneitä ohjeita kielioppiin ja oikeinkirjoitukseen yli 80 kielellä.

Outlook-sovelluksen näkymä

Ole yhteydessä. Järjestä. Hoida hommat.

Säästä aikaa ja keskity Outlookin avulla kaikkein tärkeimpään – elämäsi järjestämiseen. Yksinkertainen ja älykäs käyttöliittymä auttaa sinua pitämään yhteyttä, lukemaan sähköpostisi nopeammin ja palaamaan takaisin elämään saapuneet-kansion ulkopuolella.

 Powerpoint-sovellus

Päästä luovuutesi valloilleen

Wordin, Excelin ja PowerPointin kasvava mallivalikoima auttaa saamaan entistä enemmän aikaan ja parantamaan luomiskykyäsi. Valittavana on laaja valikoima hienoja valokuvia, kuvakkeita, fontteja, 3D-malleja ja muita resursseja, jotka helpottavat työskentelyäsi.

Word-sovellus näkymä

Vapauta mielikuvituksesi

Luo korkealaatuista, henkilökohtaista ja yksilölliseen tyylisi sopivaa sisältöä. Microsoft 365 -tilauksesi avulla voit valita jatkuvasti kasvavasta valikoimasta ammattilaistasoisia kuvapankkikuvia, vektorikuvia, videoita, fontteja ja kuvakkeita, joiden pidät projektisi tuoreina ja kiinnostavina.

Suojaa tärkeät asiat

OneDrive-sovellus

Tietokoneesi tiedostojen varmuuskopiointi on nyt helppoa

OneDrive-palvelun PC-kansioiden varmuuskopiointitoiminnolla voit varmuuskopioida Windows-tietokoneesi Tiedostot- ja Kuvat-kansiot OneDrive-palveluun, jolloin ne ovat aina turvassa, ajan tasalla ja käytettävissä kaikilla laitteillasi.

OneDrive-säilön näkymä

Henkilökohtainen suojaus

Henkilökohtainen säilö on OneDrive-palvelussa sijaitseva suojattu kansio, jonka käyttöön tarvitaan kaksivaiheinen henkilöllisyyden tarkastus. Se antaa lisäsuojaa tärkeimmille tiedostoillesi.

 Vertaile 365 Family, Personal -ja Home & Student -tilauksia

Lue lisää Gigantin tuotteista: