Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Miele Triflex HX1 – monikäyttöinen, tehokas ja nopea pölynimuri

Äärimmäisen monikäyttöinen: kolme johdotonta imuria yhdessä uskomattomassa innovatiivisessa laitteessa. Tällä imuteholtaan erinomaisella Mielen ainutlaatuisella Triflex HX1 3in1-imurilla imuroit tilan kuin tilan nopeammin kuin koskaan.
Miele Triflex

Monikäyttöinen

Triflex HX1 mukautuu kätevästi kaikkiin tarpeisiisi, jotta voisit nauttia joustavasta imuroinnista. Haluatko imuroida isoja lattipintoja, kuten olo- tai makuuhuoneen? Aseta tehokas PowerUnit tällöin imurin varren alapäähän. Kun siirrät PowerUnitin varren yläpäähän, saat helposti imuroitua huonekalujen alustat tai vaikka katon. Voit käyttää PowerUnitia myös sellaisenaan esimerkiksi pikaiseen huonekalujen tai auton istuinten imurointiin.

Miele Triflex

Ulottuva

Triflex taipuu moneen: halusitpa sitten imuroida matalien huonekalujen alta tai poistaa pölyt katosta, Triflex HX1 vastaa huutoon, kun asennat PowerUnitin varren yläpäähän. Näin ulotut helposti myös sänkyjen tai kaappien alle ja pidät kotisi täydellisen puhtaana.

Miele Triflex

Mukava

Kun haluat imuroida suuria lattiapintoja: asenna PowerUnit-yksikkö Triflex HX1-imurin varren alapäähän. Näin sitä on kevyt käsitellä, kun imuroit suuria huoneita tai alueita, kuten pitkiä käytäviä tai tilavia olohuoneita. Kevyen muotoilunsa ansiosta tätä imuria on todella helppo pidellä. Ja jos haluat välillä vetää henkeä, voit huoletta irrottaa otteesi, sillä imuri pysyy itsekseen pystyssä.

Miele Triflex

Kompakti

Haluatko imuroida leivänmurut sohvalta tai pölyn autonpenkeistä? PowerUnitilla se käy kuin tanssi: PowerUnit on helppo irrottaa ja voit käyttää sitä sellaisenaan ilman imuputkea ja moottoroitua suutinta. Se on aina valmiina, säästää aikaasi ja puhdistaa tehokkaasti.

Miele Triflex

Akkukäyttöinen

Triflex HX1:n VARTAn kehittämässä litiumioniakussa riittää virtaa jopa 60 minuutin käyttöön. Triflex HX1 Pron kätevä vara-akku pidentää imuriointiajan jopa 120 minuuttiin. Vara-akun voi ladata kätevästi mukana toimitettavalla laturilla, joten se on käyttövalmis aina tarvittaessa.

Miele Triflex

Tehokas

Mielen Triflex HX1 -pölynimurien Vortex-tekniikka auttaa saavuttamaan erinomaisen imurointituloksen. Laitteen virtaviivainen ilmankiertotila mahdollistaa erittäin voimakkaan ilman läpivirtauksen. Tämä poistaa pölyt ja lian nopeasti ja vaivattomasti. Vortex-tekniikka myös ehkäisee ilmavirran hävikkiä, mikä tekee Mielen Triflex HX1 -imurista aivan yhtä tehokkaan kuin perinteisistä pölynimureista.

Inspiroidu muista artikkeleistamme