Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Nespresso Vertuo - iso kuppi kahvia

Nespresso Vertuo -kahvikone valmistaa maistuvaa kahvia Nespresso-kahvikapseleista nyt entistä monipuolisemmin. Uusilla Nespresso-kahvikapseleilla valmistat ison kupin kahvia.
Nespresso Vertuo

5 kokoa, 25 ainutlaatuista makua

Lähde makumatkalle 25 ainulaatuisen kahvimaun saattelemana. Löydät Nespresso-kahvikapselit nyt entistä monipuolisempana. Uutuutena 230 ml Mug-kuppi, eli suomeksi: Iso kuppi kahvia. Muut koot: espresso, tuplaespresso, Gran Lungo ja Alto. Kahvikapseleiden sisältämät, makuhermoja hivelevät kahvisekoitukset, eli blendit tarjoavat jokaiselle suosikkimaun.

 Nespresso Vertuo

One-Touch-ominaisuus

Nespresso Vertuo on edistynyt kahvikone, joka varmistaa ja valmistaa aina täydellisen kupin kahvia. Kahvikone tunnistaa kapselityypin ja muuttaa valmistustavan kapselityypin mukaisesti, jonka ansiosta kahvi valmistuu aina oikeaoppisesti. Jokaisessa kapselissa on viivakoodi, joka ilmoittaa Vertuolle valmistukseen tarvittavan vedenmäärän, lämpötilan, valmistusajan ja kapselin pyörimisnopeuden.

Tämän lisäksi VertuoPlus-mallissa on elektroninen lukko ja irrotettava vesisäiliö.

 Ainutlaatuinen Crema

Ainutlaatuinen Crema

Vertuon ainutlaatuinen kahvinvalmistustekniikka luo silkinpehmeän creman kahvin pinnalle. Crema-pinta suojelee kahvin aromeja, jotka odottavat pinnan alla. Jokainen Vertuo-maku on makuelämys itsellään ja jokaisella maulla on ainutlaatuiset ominaisuutensa. Löydä suosikkimakusi ja koe uudenlainen tapa nauttia kahvia.

Lue lisää Gigantin tuotteista: