Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
OnePlus Nord 2 nurmipedillä

OnePlus Nord 2

– kaikki mitä puhelimelta voi toivoa

Tämä OnePlus-puhelin tarjoaa kaiken mitä puhelimelta toivot – koe sujuva tekoälyyn pohjautuva käyttökokemus, älykkäämpi kamerajärjestelmä ja muut upeat lippulaivapuhelimista tunnetut ominaisuudet juuri sopivaan hintaa.
OnePlus Nord 2 -älypuhelimella kuvaa ottava nainen.

Kamerajärjestelmä

OnePlus Nord 2 -puhelimen kamerajärjestelmä on huippuluokkaa. Se takaa terävät, yksityiskohtaiset ja vakaat kuvat sekä videot myös heikossa valaistuksessa. Nord 2 on varustettu Sony IMX 766:n 50 megapikselin kennolla ja optisella kuvanvakaimella (OIS). Kameran objektiivi tarjoaa myös erittäin laajan 119,7 asteen kulman sekä mustavalkoisen objektiivin mustavalkoisille kuville.

50 MP Sony IMX 766 -kuvakenno tarjoaa 56 % suuremman kennon (verrattuna aikaisempaan Nord-sukupolveen), jonka ansiosta se pystyy vangitsemaan enemmän valoa. OIS varmistaa, että kuvat tallentuvat terävinä jopa liikkuvaa kohdetta kuvattaessa.

OnePlus Nord 2 kuvaamassa perhosta.

AI-kuvaparannus

Tekoälyn avulla tunnistaa kuvattavan kohteen ja säätää kamera-asetukset sekä parantaa kuvan sen mukaisesti. Tekoäly tunnistaa jopa 22 eri aihetta, kuten ranta, vauva, maisema, pimeäkuvaus, lumi, auringonlasku, auringonnousu, muotokuva, kukat, kissat, koirat, ruoka jne.

AI-videoparannus

AI Video Enhancement on toinen ominaisuus, joka parantaa kamerajärjestelmää entisestään. Ominaisuus tarjoaa parannuksia yksityiskohtiin, kuten dynaamiseen alueeseen, kontrastiin, korostuksiin, varjoihin ja värisävyihin.

OnePlus Nord 2 -puhelimella pöllöstä yökuvaa ottava käsi.

Kaksoisnäkymä

Dual View Video ominaisuudella tallennat videoita puhelimen etu- ja takakannen kameroilla samanaikaisesti ilman akun kuumenemista tai akun suhteetonta kulutusta.

Nightscape Ultra

Myös Yötila-ominaisuutta on parannettu ja se tarjoaa kuviin 56 % enemmän valoa. Tämä tarkoittaa, että yökuvat ovat nyt entistä valovoimaisempia ja terävämpiä.

Nainen ottaa selfietä OnePlus Nord 2 -puhelimella. Kuvassa myös koira.

Selfie-kamera

Nord 2:n etukannen kamerassa on 32MP Sony IMX 615 -objektiivi, jonka ansiosta ottamasi selfiet tallentuvat erittäin korkealaatuisina. Tämä on myös OnePlussan toistaiseksi paras selfie-kamera

Tämän lisäksi puhelin tarjoaa:

  • Group Shot 2.0: Tekoäly tunnistaa nyt jopa 5 kasvot ja parantaa kuvien ominaisuuksia.
  • Yökuvien optimointi: Varmistaa että myös heikossa valaistuksessa otetut kuvat ovat teräviä ja valovoimaisia.
  • Silmienalueen kaunistus: Pehmentää tummia silmänalusia ja kulmakarvojen terävyyttä sekä parantaa kokonaisuudessaan silmienaluetta.
OnePlus Nord 2 latautuu autiomaassa.

Pikalataus ja kaksoisakku

Tämä OnePlus-puhelin tarjoaa OnePlus 9 -sarjan vaikuttavan latausnopeuden. 65W Warp Charge -latauksella akun 1–100 % lataus kestää vain 30 minuuttia!

OnePlus Nord 2:n uusi akkutekniikan ja puhelimen muotoilun ansiosta puhelin on varustettu 4500 mAh:n kaksoisakulla.

Yhden akun sijaan Nord 2 sisältää kaksi akkua, joiden lataus tapahtuu samanaikaisesti.

Laturin ylimääräinen salaussiru ja 12 lämpötila-anturia varmistavat, että latausnopeus voidaan kaksinkertaistaa turvallisesti ilman puhelimen ylikuumenemista.

OnePlus Nord 2 ja skeittaava nuorukainen

Suorituskyky

Puhelimen OxygenOS 11.3 -käyttöliittymä auttaa tarjoamaan OnePlus-puhelimille tunnetun nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Tiivis yhteistyö prosessorivalmistaja MediaTekin kanssa on mahdollistanut aikaisempaa edistyneemmät tekoälyominaisuudet, jotka tarjoavat ensiluokkaiset käyttökokemuksen ja kamerajärjestelmän sekä 5G-yhteyden. Lisäksi puhelin tarjoaa 22 % nopeamman suorituskyvyn 25 % pienemmällä virrankulutuksella Nord 1 -puhelimiin verrattuna.

OnePlus Nord 2:n Fluid AMOLED -näyttö

Upea ja kestävä näyttö

Suuri, 6,43" Fluid AMOLED-näyttö on varustettu 90 Hz virkistystaajuudella, joka varmistaa sulavaakin sulavamman puhelimen käytön. Puhelimen molemmilla puolilla on kestävä Corning Gorilla 5 -lasi.

Näytön AI Color Boost -ominaisuus parantaa kuvien väriä ja AI Resolution Boost maksimoi sovellusten, kuten YouTuben sisällön HD-laatuiseksi. Smart Ambient Display sopeuttaa näytön kirkkauden ympäristön valaistukseen ihanteelliseksi.