Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Perhe keittiössä, jossa on Samsungin kodinkoneita

Samsungin palkitut kodinkoneet

Samsungin kodinkoneet ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta, esimerkiksi myydyimpänä jääkaappimerkkinä ja tuotesuunnittelun helminä. Lisäksi ne ovat päässeet palkintopallille paikallisissa pohjoismaisissa suorituskykytesteissä, kuten Råd & Rönin, Smartsonin, Tænkin ja Kuluttajan tutkimuksissa.
Råd & Rön

Råd & Rön

Råd & Rön on ruotsalainen kuluttajille suunnattu aikakauslehti, jota julkaisee Ruotsin kuluttajayhdistys (intresseorganisationen Sveriges Konsumenter). Aiemmin sitä julkaisi Ruotsin valtion kuluttajainstituutti (Konsumentinstitutet). Lehdessä pohditaan ja tarkastellaan tavaroita ja palveluita kuluttajan näkökulmasta.

Global

#1 global

Tiedot perustuvat neljään raporttiin (Euromonitor, GFK, NPD, Traqline), jotka kattavat 51 maata. Näiden maiden myynti vastaa jopa 95,7 prosenttia koko maailman pesukone- ja jääkaappimyynnistä.

Smartson

Smartson

Smartson on sosiaalisen suosittelumarkkinoinnin alusta.

Tænk

Tænk

Forbrugerrådet Tænk on tanskalainen itsenäinen kuluttajaorganisaatio, joka edistää kestävää ja sosiaalista vastuuta kantavaa kulutusta sekä toimivia markkinoita. Organisaation tavoitteena on turvata kuluttajien oikeudet ja tehdä kuluttajista hallitseva markkinavoima.

Kuluttaja

Kuluttaja

Kuluttaja on suomalainen kuluttajalehti. Lehti pyrkii olemaan puolueeton ja taloudellisesti itsenäinen. Se julkaisee markkinoilla olevia tuotteita ja palveluita vertailevia testejä. Suurin osa testeistä tuotetaan kansainvälisessä yhteistyössä ICRT:n (International Consumer Research and Testing) jäsenten kanssa.

Kantar

Kantar

Kantar tekee Worldpanel ComTech -paneelinsa voimin yksityiskohtaisia seurantatutkimuksia jääkaappipakastinten, uunien, astianpesukoneiden, pesukoneiden ja kuivausrumpujen osto- ja käyttötrendeistä. 50 000 kotitalouden pitkittäispaneeli kattaa EU5-markkinat (Espanja, Iso-Britannia, Italia, Ranska ja Saksa) ja seuraa kuluttajien ostotrendejä, uskollisuutta ja vaihtamista kilpailijoihin ajan mittaan.

 iF

iF

iF International Forum Design myönsi iF-tuotesuunnittelupalkinnon ensimmäisen kerran vuonna 1954, ja sittemmin palkinto on myönnetty vuosittain. Tällä monialaisella palkinnolla on vuosittain yli 5 500 hakijaa 59 eri maasta.

Lue lisää Gigantin tuotteista: