Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Testivoittaja pyykinpesukoneet 2020

Pyykinpesukoneiden testivoittajat -ja menestyjät

Hyvän pyykinpesukoneen löytyminen lukemattomien mallien ja merkkien joukosta ei ole helppoa. Karsimme jyvät akanoista ja kokosimme pohjoismaisten kuluttajalehtien viimeisimmät testivoittajat yhdelle ja samalle sivulle.

Kävimme läpi pohjoismaisten kuluttajalehtien, kuten Kuluttaja-lehden, pyykinpesukoneita koskevat puolueettomat testit ja listasimme alle vertailujen testivoittajat -ja menestyjät. Tämän artikkelin lopusta löydät myös tietoa kohdista, mihin vertailuissa keskityttiin.

LG-pyykinpesukone FH495BDS2

Ruotsalainen Råd och Rön -kuluttajalehti testasi pyykinpesukoneita huhtikuussa 2020 ja valitsi testivoittajaksi LG:n FH495BDS2-pyykinpesukoneen. Pesukone sai kehuja etenkin energiatehokkuudesta, 12 kilon tilavasta rummusta ja monipuolisista pesuohjelmista.

LG:n pyykinpesukoneella peset jopa 12 kiloa pyykkiä, ja siinä on 1400 rpm linkousnopeus. Pesukoneessa on ajastin, itsepuhdistuva pesuainesäiliö ja paljon käytännöllisiä pesuohjelmia.

Lue lisää Råd & Rön -lehden testivoittajasta täällä

Samsung WW10N642RBW

Suomalainen Kuluttajalehti ja tanskalainen Tænk valitsivat Samsung WW10N642RBW -pyykinpesukoneen testivoittajaksi pyykinpesukoneiden vertailussa syyskuussa 2019. Tämä pyykinpesukone sopii isolle perheelle suuren täyttömääränsä ansiosta. Pesukoneen pesuohjelmat saivat testissä kehuja, ja se huuhtelee paremmin kuin useimmat vertailussa olleet pesukoneet. Lisäksi Samsung WW10N642RBW oli yksi vertailun hiljaisimmista pyykinpesukoneista.

Lue lisää Kuluttaja- ja Tænk -lehden testivoittajasta täältä

Pyykinpesukone ja pyykkikori ovat pyykinhuollon perusvarustuksia

Mitä asioita vertailuissa testataan?

Vertailuissa tarkastellaan muun muassa:

  • Vuosittaista veden- ja sähkönkulutusta sekä energialuokitusta
  • Linkousnopeutta ja -ominaisuuksia, jäännöskosteutta
  • Täyttömäärää
  • Äänitasoa pesun ja linkouksen aikana
  • Pesuohjelmia, pesuautomatiikkaa ja käyttömukavuuteen liittyviä seikkoja
  • Moottorin suorituskykyä ja kestävyyttä

Lue lisää Gigantin tuotteista: