Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Nainen ja mies istuvat pöydän ääressä hopeanvärisen valaisimen alla.

Philips LED-lamput - löydä oma valaistuksesi

Philipsin LED-lamppuja on saatavilla eri muotoisina, kokoisina ja eri käyttötarkoituksille. Ne kuluttavat 80% vähemmän energiaa verrattuina perinteisiin polttimoihin. Lisäksi lampuilla on pitkä käyttöikä ja ainutlaatuinen valon laatu. Näyttöjen keinotekoinen valo hallitsee elämäämme ja monet meistä viettävät yli 6 tuntia päivässä katsomalla ruutua. Tämä on haastavaa silmillemme ja sen vuoksi suurin osa Philipsin LED-lampuista on suunniteltu silmien mukavuus huomioon ottaen. Nämä tuotteet on merkitty EyeComfort-logolla.
Painike linkille, jossa englanninkielinen ScreenSwitch-teksti violetilla pohjalla
Painike linkille, jossa englanninkielinen WarmGlow-teksti oranssilla pohjalla
Painike linkille, jossa englanninkielinen Vintage-teksti punaisella pohjalla
Painike linkille, jossa englanninkielinen Classic-teksti sinisellä pohjalla

SceneSwitch - yksi lamppu - kolme valoasetusta

Toimii jo olemassa olevalla katkaisijallasi.

Philipsin SceneSwitch LED-lampun avulla voit helposti muuttaa valaistusasetuksiasi kirkkaan valkoisesta luonnon valoon. Se on yhteensopiva jo olemassa olevan katkaisijasi kanssa, eikä lisäasentamista tarvita. SceneSwitch on saatavilla pienellä tai isolla kannalla sekä spot-kohdelamppuna. 98 prosenttia 310:stä Buzzador-testaajasta suositteli SceneSwitch tuotetta vuonna 2017.

Neljä erilaista Philips-lamppua

WarmGlow - mitä enemmän himmennät, sitä lämpimämmäksi valo muuttuu

Toimii olemassa olevalla himmentimelläsi.

Philips LED WarmGlow tarjoaa uudenlaisen kokemuksen himmennettävän LED-valaistuksen avulla. Toisin kuin perinteisesti himmennettävät lamput, jotka säätelevät ainoastaan valon voimakkuutta, SceneSwitch-lamput säätelevät myös värilämpötilaa, mikä mahdollistaa lämpimän hehkun. Vaihda kirkkaasta päivänvalosta kotoisan lämpimään valaistukseen hetkessä Philips WarmGlown LED:in avulla.

Philips WarmGlow LED-valo

Vintage - suunniteltu näkymään

Näyttää hyvältä sytytettynä ja sammutettuna. Philipsin Vintage LED-valikoima on kokoelma LED-lamppuja, jotka muistuttavat perinteisiä hehkulamppuja. Ne erottuvat joukosta luoden nostalgista tunnelmaa. Täydennä vintage-inspiroitu ulkoasu ja onnistu retro-tyylisen hengen luomisessa Philipsin Vintage kannan avulla. Lamput tulevat kuudessa eri koossa ja kultaisella tai mustalla kannalla.

Kaksi Philips Vingate-lamppua

Classic - vaihda valoon, joka on hyväksi silmillesi

Suunniteltu silmiesi rasittavuutta ajatellen. Philipsin LED Classic -lamppuja on saatavilla monilla eri kannoilla ja monissa eri koissa, jotta sinun olisi helppo vaihtaa LED-valoihin. Säästät energiaa, mutta ennen kaikkea vähennät silmiesi rasittumista.

Kuva kahdesta klassisesta Philips LED-lampusta

Lue lisää Gigantin tuotteista: