Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Philips OneBlade

Philips OneBlade - uusi tapa trimmata ja ajaa kaikenpituiset parrat

Philips OneBlade on aivan uudenlainen tapa trimmata, muotoilla ja ajaa parta. Nyt voit ajaa ja trimmata parran yhdellä laitteella – parran pituudesta riippumatta. Erittäin nopea terän liike värähtelee 200 kertaa sekunnissa, jonka ansiosta jopa pitkien partakarvojen ajo on tehokasta. OneBladen kaksoissuojaus varmistaa, että se on hellävarainen iholle. Tuo parranajo ja trimmaus uuteen aikakauteen.
 Philips OneBlade

Trimmaa

Trimmaa sänkesi tarkasti toivottuun pituuteen. Sisältää 3 ohjauskampaa: 1 mm kampa tarkkaan trimmaukseen, 3 mm kampa sänkeen ja 5 mm kampa pitkää sänkeä varten.

 Philips OneBlade

Muotoile

Täydellisesti muotoiltu parta on helpommin sanottu kuin tehty. OneBladen kaksipuolisen terän ansiosta muotoilet parran nopeasti, tarkasti ja helposti sekunneissa.

 Philips OneBlade

Aja

OneBlade ei leikkaa partaa liian läheltä ihoa, jonka vuoksi se on iholle hellävarainen. Aja vastakarvaan tai leikkaa parta haluamasi pituiseksi helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

 Philips OneBlade

Kasvojenmuotoja myötäilevä

Täydellisesti kasvojenmuotoja myötäilevä Philips OneBlade mahdollistaa tehokkaan ja miellyttävän trimmauksen ja parranajon.

 Pitkäkestoinen akku - Philips OneBlade

Pitkäkestoinen akku

Philips OneBlade on varustettu ladattavalla litium-ion-akulla, joka tarjoaa jopa 90 minuuttia johdotonta käyttöaikaa vain tunnin latauksella. (Malli QP6520/20).

 Philips OneBlade

Vesitiivis ja kestävä

Philips OneBladea voidaan käyttää kuiva-ajoon tai suihkussa. Ilman partavaahtoa tai sen kanssa. Laitteen puhdistus tapahtuu helposti juoksevalla vedellä.

OneBladen terät ovat suunniteltu kestämään pitkään. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi suosittelemme vaihtamaan terät 4 kuukauden välein. (Kun parta ajetaan kaksi kertaa viikossa. Todelliset tulokset voivat vaihdella)

Lue lisää Gigantin tuotteista: