Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Samsung Galaxy Watch - aina mukana, ei koskaan tiellä

Kun näet Samsung Galaxy Watch -älykellon ensimmäistä kertaa, kiinnität huomiota ajattomaan muotoiluun ja laadukkaaseen materiaaliin, jaloteräkseen. Kyseessä on kello, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Huomaat nopeasti, että upean ulkonäkönsä lisäksi se kätkee sisäänsä lukuisia hyödyllisiä toimintoja. Samsung Galaxy Watch -älykellon ansiosta olet aina yhteydessä muuhun maailmaan, vaikka jättäisit puhelimen kotiin. Voit puhua puheluita ja vastaanottaa ja lähettää viestejä. Samsung Galaxy Watch on myös urheilukello, jonka avulla voit pitää huolta terveydestäsi.
Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch rose gold -värissä

Tyylikäs kello

Samsung Galaxy Watch on ennen kaikkea tyylikäs kello klassisella muotoilulla. Kello sopii ranteeseen, olitpa sitten töissä, kuntosalilla tai juhlissa. Samsung Galaxy Watch -kellosta on saatavilla kolme eri mallia ja kaksi kokoa. Digitaaliset varjot ja valoefektit luovat illuusion oikeista viisareista. Valittavissa on useita eri kellotauluja, ja lisäksi kellossa on 20 tai 22 mm:n kokoinen vakioranneke, joten voit valita kelloon mieluisan ja tyyliisi sopivan rannekkeen.

 Musta Samsung Galaxy Watch

Älykello

Samsung Galaxy Watch tukee eSIM-toimintoa (sähköinen kelloon rakennettu SIM-kortti), joka mahdollistaa puheluihin vastaamisen ja soittamisen, ilmoitusten lukemisen ja viestien vastaanottamisen ja lähettämisen ilman, että sinun täytyy ottaa puhelinta esille. Päätät itse, milloin haluat olla tavoitettavissa räätälöimällä, mitä ilmoituksia haluat vastaanottaa. Kello on yhteensopiva Android- ja iOS-käyttöjärjestelmän kanssa, ja siinä on pitkä akunkesto. Sähköisen eSIM-toiminnon ansiosta kello on yhteydessä matkapuhelinverkkoon ja voit huoletta jättää älypuhelimesi kotiin.

 Samsung Galaxy Watch hopeanvärisenä

Urheilukello

Samsung Galaxy Watch on myös kätevä urheilukello, jossa on 17 erilaista harjoitusohjelmaa. Kelloon saa myös useita räätälöityjä harjoitussovelluksia. Galaxy Watch -kellossa on sisäänrakennettu sykemittari ja GPS, ja lisäksi se on vesitiivis. Musiikki auttaa pääsemään treenifiilikseen, ja Spotify Offline -sovelluksella voit kuunnella lenkin aikana soittolistojasi (vaatii Spotify Premium -tilauksen). Lisäksi kello tarjoaa hyödyllistä tietoa stressitasostasi ja lepojaksoistasi koko vuorokauden ajalta. Galaxy Watch on älykäs ja helppokäyttöinen apuri, joka tukee tervettä elämäntapaa.

Samsung Galaxy Watch

Ei tuotteita

 
  • 42 mm teräsrunko, vaihdettavat rannekkeet
  • WiFi, Bluetooth, NFC, e-SIM-tuki
  • Sykemittaus, Samsung Pay
  
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (100+)  
  • 46 mm teräsrunko, vaihdettavat rannekkeet
  • WiFi, Bluetooth, NFC, e-SIM-tuki
  • Sykemittaus, Samsung Pay
  
 
 
  • 42 mm teräsrunko, vaihdettava ranneke
  • WiFi, Bluetooth, NFC, e-SIM-tuki
  • Sykemittaus, Samsung Pay
  
 

Lue lisää Gigantin tuotteista: