Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Samsung Lifestyle kampanjabanneri

Tervetuloa Samsung Lifestyle -tuotteiden pariin!

Koti ja tyyli kuvastavat sitä, keitä olemme ja miten elämme, ja Samsung haluaa auttaa sinua ilmentämään tätä sisustuksen ja teknologian avulla. Riippumatta tyylistäsi tai mieltymyksistäsi, voit nauttia tuotteista, jotka sopivat juuri sinulle ja sinun arkeesi.

Samsungin Lifestyle -tuotteet antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi, korostaa tyyliäsi ja keskittyä siihen, mikä arjessasi on tärkeintä. Yhdistelmä tyylikästä ja laadukasta muotoilua, yhdessä mahtavan toiminnallisuuden ja teknologian kanssa, antaa sinulle vapauden kokea, kommunikoida ja tulla viihdytetyksi – omilla ehdoillasi.

Samsungin valikoima on laaja ja tuotteet palkittuja. Jos suhtaudut muotoiluun ja teknologiaan intohimoisesti ja haluat soittaa puheluita tyylillä, tutustu Samsungin taitettaviin puhelimiin. Tai miksi et rentoutuisi sohvalla tabletin kanssa? Mikäli haluat jotain tehokkaampaa, tutustu Samsungin tietokoneisiin.

Tutustu Samsungin Lifestyle -televisioihin, kuten The Frame, The Serif ja The Sero, jos haluat viihteen sulautuvan osaksi sisustusta. Tv viihdyttää kun se on päällä, ja sammutettuna se toimii näyttävänä sisustuselementtinä.

Mikäli haluat siivoamisen sujuvan niin vaivattomasti kuin mahdollista, tutustu Samsung Jet -varsi-imuriin. Vähemmän aikaa kotitöihin, enemmän aikaa muuhun. Riippumatta keittiösi väreistä, Samsungilta löytyy värimaailmaasi sopiva Bespoke -kylmälaite.

Koe Samsung Lifestyle -tuotteiden mahdollisuudet!