Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Samsung Galaxy Tab S7 ja Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7 ja S7+

Nykyään monet haluavat tabletin, joka on kätevä arjen apuri. Samsung Galaxy Tab S7 ja Tab S7+ ovat täydellinen valinta. Suuren näytön ja tehokkaan suorittimen ansiosta ne sopivat erinomaisesti niin surffailuun kuin työntekoon. Sisällön suoratoistaminen onnistuu nopeasti, ja tableteissa on tarpeeksi tehoa niin työskentelyyn kuin televisiosarjojen katsomiseen ja pelaamiseen. Nämä tabletit sopivat koko perheen käyttöön.
 Samsung Galaxy Tab S7 edestä päin

Edistynyt teknologia näyttää viihteen korkeampilaatuisena

Näytön pinta-ala on suurempi ja kehys on pienempi. 120 Hz:n virkistystaajuus tekee kuvasta miellyttävämmän ja pelikokemuksesta vaikuttavamman yhdessä tehokkaan suorittimen ja AKG:n optimoiman äänentoiston kanssa.

 S Pen

Intuitiivinen kynä

S Pen -kynää on parannettu ja sen viive on nyt lähes olematon, vain 9 millisekuntia (S7+) / 26 millisekuntia (S7). Sillä voit tehdä muistiinpanoja ja piirroksia nopeasti perinteisen kynän käyttötuntumalla. Galaxy Tab S7 ja Tab S7+ sopivat luovaan käyttöön ja muistiinpanojen tekoon.

 Samsung Galaxy Tab S7 takaa kuvattuna

Parasta tuottavuutta

Galaxy Tab S7+ on yhteensopiva täysikokoisen näppäimistön kanssa, ja siinä on myös kätevät toimintonäppäimet. Sekä S7 ja S7+ -tableteissa on Samsung Notes -sovelluksen uusin versio, joka helpottaa tiedostojen ja muistiinpanojen käsittelyä.

Inspiroidu muista artikkeleistamme