Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Sony 1000x-sarjan langattomat kuulokkeet

 Sony 1000x-sarjan langattomat kuulokkeet
Sony 1000x-sarja koostuu huippuluokan langattomista kuulokkeista. Valitse sinulle sopivat laadukkaat täysin langattomat, langattomat tai aktiivisella melunpoistolla varustetut around-ear -kuulokkeet. Kuulokkeet saatavana seuraavissa väreissä: kulta ja musta.

WF-1000X – täysin langattomat kuulokkeet

Täysin langattomissa Sony WF-1000X -kuulokkeissa on täydellinen istuvuus ja ne tuntuvat mukavilta myös pitkään käytettäessä. Kuulokkeiden adaptiivinen ääniteknologia mukautuu ympäristöön ja sopeuttaa ääniasetukset tilanteeseen sopiviksi. WF-1000X -kuulokkeissa on 3 tunnin akunkesto ja ne voidaan ladata mukana tulevassa säilytyskotelossa.

1000XM2 – langattomat around-ear -kuulokkeet

Sony 1000XM2 langattomat around-ear kuulokkeet ovat varustettu aktiivisella melunpoistotekniikalla, jonka ansiosta kuuntelet suosikkikappaleitasi ilman häiriöitä. Edistynyt Smart Listening -ominaisuus varmistaa, että kuulet musiikin ilman häiriöitä aktiviteetista tai ympäristöstä riippumatta. Langattomilla 1000XM2 -kuulokkeilla on 30 tunnin akunkesto, kun melunpoisto on aktivoituna, ja huikea 38 tunnin akunkesto ilman aktiivista melunpoistoa.

WI1000X – langattomat kuulokkeet

Langattomat Sony WI1000X in-ear -kuulokkeet tarjoavat uskomattoman äänenlaadun ilman ympäristön häiritseviä ääniä. Aktiivinen taustamelunpoisto varmistaa aina miellyttävän kuuntelukokemuksen ympäristöstä riippumatta. Kuulokkeiden niskakannatin on varustettu värinätoiminnolla, joka aktivoituu puheluiden saapuessa. Älykkään muotoilun ansiosta kuulokkeiden johdot eivät vaurioidu säilytyksen aikana. Langattomat kuulokkeet ovat varustettu 10 tunnin akunkestolla.

Lue lisää Gigantin tuotteista: