Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Sony Xperia -puhelimet

Sony tarjoaa useita erilaisia puhelimia eri väreissä, koossa ja hintaluokissa. Jokaisella mallilla on omat uniikit ominaisuutensa. Löydä täydellinen malli juuri sinulle Sony Xperia 1-, Sony Xperia X10 Plus-, Sony Xperia X10-, Sony Xperia L3-, Sony Xperia XZ3-, Sony Xperia Compact- ja Sony Xperia XA2 -puhelinten joukosta.
 Sony Xperia 1

Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 -älypuhelin tarjoaa filmaattisen viihdekokemuksen upean 6,5” CinemaWide HDR OLED -kosketusnäytön ja 4K-resoluution (1644 x 3840) voimin. Ainutlaatuinen 21:9 kuvasuhde antaa enemmän tilaa sovellusten moniajoon ja elokuvien katseluun. CineAltan ”Creator Mode” tuo puhelimella toistettuihin elokuviin saman värimaailman, joissa ne on tarkoitettu nähtäviksi.

 Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus -puhelimessa on upea 6,5-tuumainen TFT LCD -kosketusnäyttö terävällä Full HD + -resoluutiolla (2220x1080 pikseliä). Sen erottuu joukosta 21:9 kuvasuhteella, jonka ansiosta näytölle mahtuu enemmän sisältöä kerralla. Puhelimessa on 12 megapikselin pääsensori, jota täydentää 8 megapikselin kamera.

Lue lisää Sony Xperia 10 Plus -puhelimesta.
Osta Sony Xperia 10 Plus.
 Sony Xperia 10

Sony Xperia 10

Tyylikkäästi muotoiltu Sony Xperia 10 -puhelin sopii täydellisesti käteen. 6-tuumainen näyttö ja 21:9 kuvasuhde tarjoavat runsaasti näyttötilaa. Suuri koko mahdollistaa kahden sovelluksen yhtäaikaisen käytön vaivattomasti. Kahden 13 ja 5 megapikselin kameran avulla voit ottaa valokuvia ja videoita samalla kuvasuhteella kuin oikeissa elokuvissa.

Lue lisää Sony Xperia 10 -puhelimesta.
Osta Sony Xperia 10.
 Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Sony Xperia L3 -puhelimessa on 5,7-tuumainen näyttö 18:9 kuvasuhteella. Se on varustettu 13 ja 2 megapikselin kaksoiskameralla ja taustaa sumentavalla tehosteella sekä etu- että takakamerassa. Lisäksi siinä on tehokas 3300 mAh akku, joka kestää koko päivän.

Osta Sony Xperia L3.
 Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Näe lisää. Kuule lisää. Tunne lisää. Koe HDR OLED -näyttö Sonyn BRAVIA TV -teknologialla, korkean resoluution ääni ja Dynamic Vibration System - kaikki tämä koottuna yhdeksi ohueksi ja virtaviivaiseksi kokonaisuudeksi.

 Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Z2 Compact on XZ2:n hieman pienempi ja kompaktimpi versio, jossa on 5 tuuman näyttö. Tästä huolimatta sen toimintojen ja muotoilun suhteen ei ole tehty kompromisseja.

 Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2 -älypuhelimessa on laadukas kamera, selkeä 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, erinomainen akunkesto ja nopea kahdeksanytiminen prosessori, jotka tekevät siitä erittäin houkuttelevan valinnan.

Lue lisää Sony Xperia XZ2 -puhelimesta.
Osta Sony Xperia XZ3

Lue lisää Gigantin tuotteista: