Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Sony Xperia -puhelimet

Sonylla on laaja valikoima puhelinmalleja, joita on saatavilla eri väreissä sekä koko- ja hintaluokissa. Jokaisella mallilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Löydä juuri sinulle soveltuva Sony Xperia.
 Sony Xperia 5

Sony Xperia 5

Sony Xperia 5 -älypuhelimen näyttö tarjoaa teatterimaisen kokemuksen – käsissä pideltävässä muodossa. Koe uusin kompaktin kokoinen Sony, joka sopii käteesi täydellisesti. Nappaa kuvia kolmen objektiivin kameralla, joka on varustettu muun muassa Sonyn Alpha-kameroiden Eye-automaattitarkennusteknologialla. Ihaile lopputuloksia 21:9 CinemaWide™ 6,1” FHD+ HDR OLED -näytöltä. Puhelin tarjoaa korkealuokkaisen äänentoiston ja runsaasti parannellut peliominaisuudet Gaming Enhancer -sovelluksen ansiosta.

Lue lisää Sony Xperia 5 -älypuhelimesta.
Osta Sony Xperia 5.
 Sony Xperia 1

Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 -älypuhelin tarjoaa filmaattisen viihdekokemuksen upean 6,5” CinemaWide HDR OLED -kosketusnäytön ja 4K-resoluution (1644 x 3840) voimin. Ainutlaatuinen 21:9 kuvasuhde antaa enemmän tilaa sovellusten moniajoon ja elokuvien katseluun. CineAltan ”Creator Mode” tuo puhelimella toistettuihin elokuviin saman värimaailman, joissa ne on tarkoitettu nähtäviksi.

 Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus -puhelimessa on upea 6,5-tuumainen TFT LCD -kosketusnäyttö terävällä Full HD + -resoluutiolla (2220x1080 pikseliä). Sen erottuu joukosta 21:9 kuvasuhteella, jonka ansiosta näytölle mahtuu enemmän sisältöä kerralla. Puhelimessa on 12 megapikselin pääsensori, jota täydentää 8 megapikselin kamera.

Lue lisää Sony Xperia 10 Plus -puhelimesta.
Osta Sony Xperia 10 Plus.
 Sony Xperia 10

Sony Xperia 10

Tyylikkäästi muotoiltu Sony Xperia 10 -puhelin sopii täydellisesti käteen. 6-tuumainen näyttö ja 21:9 kuvasuhde tarjoavat runsaasti näyttötilaa. Suuri koko mahdollistaa kahden sovelluksen yhtäaikaisen käytön vaivattomasti. Kahden 13 ja 5 megapikselin kameran avulla voit ottaa valokuvia ja videoita samalla kuvasuhteella kuin oikeissa elokuvissa.

Lue lisää Sony Xperia 10 -puhelimesta.
Osta Sony Xperia 10.
 Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Sony Xperia L3 on varustettu 5,7” näytöllä, jossa on 18:9-kuvasuhde. Sekä puhelimen 13 + 2 megapikselin kaksoiskamera, että selfiekamera ovat varustettu sumennustoiminnolla. Älypuhelimessa on 3,300 mAh akku, joten virtaa riittää koko päiväksi.

Lue lisää ja osta Sony Xperia L3.