Tilaa joululahjat 17.12. klo 18:00 mennessä!
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Unelmiesi Epoq-keittiö - varaa ilmainen suunnitteluaika

Suunnitelmissa keittiöremontti tai uusi kodinhoitohuone? Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen. Varaa aika tapaamiseen haluamastasi myymälästä alla olevasta ajanvarauskalenterista.

Voimassa olevan kampanjan lisätiedot: 

Keittiöt -20% ja ilmainen toimitus

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun myymälästä tai gigantti.fi/ajanvaraus (kirjoita nimesi perään KAMPANJA-20%). Koskee 3.-22.12. välisenä aikana tehty­jä uusia ajanvarauksia. Edellyttää kokonaisen yli 1999€ keittiön tilausta viimeistään 31.12.2018. Ilmainen toimitus (arvo 99€) koskee yhtä toimitusta per keittiötilaus, jossa tilaus kannetaan sisälle asti. Tarjous ei koske kodinkoneita eikä palveluja (asennuksia tai työstöjä), eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Bosch kodinkoneet jopa -35%

Lisäksi Valikoima Bosch-merkkisiä integroitavia kodinkoneita jopa 35% alennuksella. Alennus aktivoituu automaattisesti ostoskorissa. Tarjous voimassa 23.12 asti, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Tutustu tuotteisiin klikkaamalla TÄSTÄ.Etkö löydä sopivaa ajankohtaa kalenterista, mutta haluaisit hankkia uuden keittiön tai kodinhoitohuoneen? Voit lähettää yhteydenottopyynnön sähköpostitse osoitteeseen keittiosuunnittelu@gigantti.fi. Kirjoitathan viestiin puhelinnumerosi sekä myymälätoiveen, jossa haluaisit asioida niin olemme yhteydessä sinuun.