Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Suunnitelmissa keittiöremontti tai uusi kodinhoitohuone? Varaa ilmainen suunnitteluaika haluamastasi myymälästä. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai kodinhoitohuoneen.

Keittiösuunnittelu etänä

Valitse suunnittelu etänä tai myymälässä

Me tarjoamme nyt suunnittelupalvelun myös etänä! Varaa suunnitteluaika kalenterista haluamastasi myymälästä ja myyjältä. Valitse sen jälkeen etäsuunnitteluvaihtoehto, jos haluat mieluummin asioida videopuhelun avulla keittiösuunnittelijan kanssa.

Mikäli valitsette etäsuunnittelun, keittiösuunnittelija lähettää sähköpostilla linkin Microsoft Teams-tapaamiseen. Teams on maksuton ja vastaavanlainen videopuheluohjelma kuten Skype. Teamsin voi ladata tietokoneelle, tabletille ja mobiililaitteille tai käyttää selaimessa. Tervetuloa suunnitteluun!

Täältä voit ladata maksuttoman Teamsin

Kuinka voit valmistautua?

Ota mukaan keittiön mitat, inspiraatiokuvat ja luonnokset. Tapaamisen aikana saat käsityksen parhaista ratkaisuista keittiöllesi, pääset tutustumaan eri materiaaleihin ja näet miltä värit sekä kaappien sisustukset näyttävät.

Mitä sitten tapahtuu?

Saat tarjouksen ja uuden ajan. Tarkista kaikki mitat tai tilaa kotiisi tarkistusmittaus. Seuraavalla tapaamisella tehdään tilaus. Saat mukaasi tilausvahvistuksen sekä kuvat tulevasta keittiöstäsi. Säästä kaikki saamasi paperit, jotta voit tarkistaa kaiken tulleen tilauksen mukana sekä tarkistaaksesi takuuajan keittiöllesi.

Voimassaolevat kampanjat: 

600€ lahjakortti jokaisesta 1500 euron keittiötilauksesta + ilmainen toimitus*

Ehdot: 
Kun ostat keittiön, saat 600 euron Gigantin lahjakortin jokaisesta 1500 euron keittiöostoksesta ilman ylärajaa. Kampanja edellyttää kokonaisen keittiön tilaamista 27.9.2020 mennessä. Lahjakorttia ei lasketa työtasoista, altaista, hanoista, palveluista tai kodinkoneista, eikä sitä voi yhdistää muihin keittiötarjouksiin. *Yksi 149 euron arvoinen toimitus kaupan päälle yli 3000 euron keittiötilauksiin.


Lisäksi myymälöissä runsaasti poistuvia kodinkonemalleja erinomaisin hinnoin! Valikoima vaihtelee myymälöittän. 

Katso myös valmiit erillisuuni- ja keittotasopaketit.