Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Unelmiesi Epoq-keittiö - varaa ilmainen suunnitteluaika

Suunnitelmissa keittiöremontti tai uusi kodinhoitohuone? Varaa ilmainen suunnitteluaika haluamastasi myymälästä. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen.

Valitse suunnittelu etänä tai myymälässä

Me tarjoamme nyt suunnittelupalvelun Microsoft Teamsin avulla kaikille, jotka haluavat mieluummin asioida etänä. Varaa suunnitteluaika kalenterista haluamastasi myymälästä, jonka jälkeen keittiösuunnittelija soittaa teille. Puhelimessa voitte sopia, että pidetäänkö suunnittelu normaalisti myymälässä vai hoidetaanko se Teamsin avulla. Mikäli valitsette etäsuunnittelun, keittiösuunnittelija lähettää linkin Teams-tapaamiseen. Teams on maksuton ja vastaavanlainen videopuheluohjelma kuten Skype. Teamsin voi ladata tietokoneelle, tabletille ja mobiililaitteille.

Täältä voit ladata maksuttoman Teamsin 
Voimassaolevat kampanjat: 

Keittiöt -30% + ilmainen rahti

Ehdot: Kampanja edellyttää kokonaisen keittiön tilaamista 30.4.2020 mennessä. Kampanja ei koske työtasoja, altaita, palveluita tai kodinkoneita, eikä sitä voi yhdistää muihin keittiötarjouksiin. Yksi 149€ arvoinen toimitus kaupan päälle yli 3000€ keittiötilauksiin.

Lisäksi myymälöissä runsaasti poistuvia kodinkonemalleja erinomaisin hinnoin! Valikoima vaihtelee myymälöittän. Katso myös Keittiöviikkojen tarjoukset

Katso myös valmiit erillisuuni- ja keittotasopaketit.