Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Selaa tarjouskuvastoa:

Tilaa uutiskirje ja voita 500€ lahjakortti

Saat tiedon parhaista viikkotarjouksista ensimmäisten joukossa

Tarjouksia, joita ei julkaista missään muualla

Kilpailut ja arvonnat, joissa markkinoiden parhaat palkinnot

Kuittikopio sähköpostiisi

Vinkkejä ja tietoa alan uutuuksista ensimmäisten joukossa

Arvomme kuukausittain 500€ lahjakortin kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken. Lue arvonnan säännöt

Muut kampanjat ja uutiset:

EPOQ-keittiöt

Uusimassa keittiötä? Sisustamassa kodinhoitohuonetta? Kalustamassa kotiasi? Gigantista löydät sekä laadukkaat Epoq keittiöt että muut kalusteratkaisut kotiisi edullisesti. Inspiroidu selaamalla EPOQ-kuvastoa!

Gaming gear

Sopivan pelituotteen valinta on helpompaa, kun sinulla on riittävästi tietoa laitteiden tarjoamista ominaisuuksia ja kuinka ne helpottavat arkeasi. Selaa yllä olevaa Gaming-liitettämme uutuuksia nähdäksesi. Gigantin osto-oppaat tarjoavat hyödyllistä tietoa Gaming-tuotteiden tekniikasta ja ominaisuuksista. Osta fiksummin, tutustu Osto-oppaisiimme

Gigantti YouTubessa

Gigantin YouTube-kanavalla näet uusia tuotevideoitamme, meneillään olevia kampanjoita ja mainosvideoita sekä arkiston helmiä. Seuraa meitä ja saat nopeiten tiedon uusista villityksistä!

Renew It

RENEW IT -palvelulla voit vaihtaa puhelimesi, kannettavan tietokoneesi tai iPadisi uuteen vaikka joka vuosi. Sen sijaan, että maksaisit täyden hinnan ostohetkellä, maksat kuukausimaksun. Gigantti RENEW IT -palvelulla saat edullisella kuukausimaksulla käyttöösi laitteen, jonka voit halutessasi tuoda Giganttiin ja vaihtaa uuteen vuoden, kahden tai kolmen välein.