Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Selaa tarjouskuvastoa:

Muut kampanjat ja uutiset:

EPOQ-keittiöt

Uusimassa keittiötä? Sisustamassa kodinhoitohuonetta? Kalustamassa kotiasi? Gigantista löydät sekä laadukkaat Epoq keittiöt että muut kalusteratkaisut kotiisi edullisesti. Inspiroidu selaamalla EPOQ-kuvastoa!

Gaming gear

Sopivan pelituotteen valinta on helpompaa, kun sinulla on riittävästi tietoa laitteiden tarjoamista ominaisuuksia ja kuinka ne helpottavat arkeasi. Selaa yllä olevaa Gaming-liitettämme uutuuksia nähdäksesi. Gigantin osto-oppaat tarjoavat hyödyllistä tietoa Gaming-tuotteiden tekniikasta ja ominaisuuksista. Osta fiksummin, tutustu Osto-oppaisiimme

Lahjaideoita

Lahjaideoita vailla? Häät, synttärit, mökkituliaiset tai tuparit, olemme koonneet raikkaimmat keittiön lahjaideat lahjakuvastoon! Haluatko panostaa ruoanlaittoon? Löydä tyylikkäimmät tuotteet kahvikoneista frittikeittimiin Gigantista. Vai etsitkö klassista tai tyylikästä ratkaisu tuleviin juhlatilaisuuksiin? Kokoa lahjaksi tai osta itsellesi täydellisesti toisiinsa sopivat keittiön pienkoneet valikoimistamme! Syksyn rientoihin löydät myös Segwayn KickScooterit.

Renew It

RENEW IT -palvelulla voit vaihtaa puhelimesi, kannettavan tietokoneesi tai iPadisi uuteen vaikka joka vuosi. Sen sijaan, että maksaisit täyden hinnan ostohetkellä, maksat kuukausimaksun. Gigantti RENEW IT -palvelulla saat edullisella kuukausimaksulla käyttöösi laitteen, jonka voit halutessasi tuoda Giganttiin ja vaihtaa uuteen vuoden, kahden tai kolmen välein.