Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Weber iGrill

iGrill - langaton paistolämpömittari Weberiltä

Weber iGrill -paistolämpömittari tekee grillaamisesta helpompaa, älykkäämpää ja käytännöllisempää. Tarkkaile lihan sisälämpötilaa ja saavuta täydellinen lopputulos joka kerta.
iGrill

Täydelliset tulokset

Oikea paistolämpötila varmistaa parhaan makuelämyksen. Langaton iGrill-paistomittari tekee grillauksesta erittäin vaivatonta. Sinun on mahdollisuus valvoa paistettavan lihan kypsymistä samalla kun viihdytät vieraitasi tai puuhastelet lisukkeiden valmistamisen ääressä. Kiinnitä mittari grillattavaan lihaan ja sovellus ilmoittaa kun liha tarpeeksi kypsä tarjoiltavaksi. Yllätä vieraasi täydellisen murealla lihalla vaivattomasti ja luo unohtumattomat grillijuhlat!

iGrill

Maksuton sovellus

iDevices Connected -sovellus on ladattavissa maksuttomasti App Store -tai Google Play Store -sovelluskaupasta. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla asetat paistoajan ja lämpötilan eri lihatyypeille ja voit luoda omia suosikki paistoasetuksia. Merkkiääni ilmoittaa kun liha on kypsä tarjoiltavaksi. iGrill on yhteensopiva iOS (versio 7 tai uudempi) ja Bluetooth 4.0 -teknologiaa tukevien Android -laitteiden kanssa (versio 4.3 tai uudempi).

iGrill

iGrill Mini

iGrill Mini on pienikokoinen paistolämpömittari, joka ilmoittaa Bluetooth-yhteyden välityksellä, kun liha on saavuttanut halutun lämpötilan. Sovelluksessa on monia toimintoja, jotka takaavat oikeanlaisen lopputuloksen. Lihan grillaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

iGrill

iGrill 2

iGrill 2 -paistolämpömittarissa on sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys 50 metrin kantamalla. Saat ilmoituksen älypuhelimeesi, kun liha on kypsää. iGrill 2 sisältää kaksi lämpömittaria, joten voit seurata useamman liha-annoksen kypsymistä yhtä aikaa!

iGrill

iGrill 3

iGrill 3 on Weberin uusin paistomittari, jossa on parannetut ominaisuudet, tarkkuus ja mittarit. iGrill 3 tarjoaa parhaat toiminnot pienessä ja käytännöllisessä laitteessa, joka voidaan kiinnittää suoraan Weber-grilliisi.