Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Samsung Galaxy Book, jonka näytöllä on piirustusohjelmalla luotu henna-kuvio

Tästä syystä kannattaa valita Windows Premium

Jos vain paras on riittävän hyvää, ovat Windowsin Premium -kannettavat itsestään selvä valinta. Valitse Galaxy Book, Zenbook, Matebook X Pro, Surface tai Yoga. Gigantista löydät laajan valikoiman markkinoiden parhaimpia kannettavia tietokoneita. Tutustu Galaxy Book-, ZenBook-, MateBook-, Surface- ja Yoga-tuoteperheisiin ja löydä seuraava Windows Premium -kannettavasi.
Samsung Galaxy Book, Note ja Buds-kuulokkeet sängyllä

Galaxy Book -tuoteperhe

Samsungin Galaxy Book -sarjan kannettavat ovat tyylikkäitä ja kevyitä tehopakkauksia. Täydellinen valinta sinulle, joka etsit helposti mukana kulkevaa kannettavaa.

Galaxy Book -tuoteperheeseen kuuluu kolme tietokonetta:

Galaxy Book S on erittäin ohut, tyylikkäällä metallikotelolla varustettu tietokone. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka liikkuvat paikasta toiseen ja joiden työ- tai opiskelupäivät ovat pitkiä ja aktiivisia.

Galaxy Book Ion on ultrakevyt huipputietokone hopeanvärisellä magnesiumkotelolla. Galaxy Book Ion tarjoaa uskomatonta suorituskykyä ja kulkee mukanasi kaikkialle.

Galaxy Book Flex on Samsungin lippulaivakannettava, jossa on älykäs S Pen -kynä ja kosketusnäyttö. Sen voi taittaa kokoon tai sitä voi käyttää ilmoitustauluna. Kestävän metallikuoren ansiosta se kestää naarmuja.

Lue lisää Galaxy Book -tuoteperheestä.

ASUS ZenBook-tuoteperhe

ZenBook-tuoteperhe

ASUS ZenBook -kannettavat ovat kevyitä ja helposti mukana kulkevia tietokoneita, jotka ovat täynnä tehoa ja uusinta teknologiaa. Jos etsit uusinta ja moderneinta kannettavaa, ovat Zenbookit luonnollinen valinta.

ZenBook-tuoteperheeseen kuuluu kolme tietokonetta:

ZenBook 14 on todella ohut ja kevyt kannettava, jossa on erittäin valovoimainen FHD NanoEdge -näyttö. Mukana tulee myös paljon uusinta teknologiaa, kuten WiFi6, USB-C-liitäntä ja paljon muuta.

ZenBook Pro Duo 15 on ASUS-tuoteperheen lippulaiva. Kannettavassa on kaksi näyttöä, joten siitä on pöytäkoneen korvaajaksi. Zenbook Pro Duo on täynnä suorituskykyä kompaktissa paketissa.

ZenBook S ZenBook S -kannettavassa on täysin uusi 3:2-kuvasuhteen NanoEdge-kosketusnäyttö, joka on poikkeuksellisen valovoimainen. Loistava valinta luovaan työskentelyyn.

Lue lisää ASUS ZenBook--tuoteperheestä.

Huawei MateBook-tuoteperhe

MateBook-tuoteperhe

Huawein MateBook-tuoteperhe kuuluu monien arvostelijoiden suosikeihin. Ohut muotoilu, vaikuttavat ominaisuudet ja NFC-tunniste saavat nämä kannettavat erottumaan massasta.

MateBook-tuoteperheeseen kuuluu kolme kannettavaa:

MateBook X Pro on Huawein lippulaiva ja kriitikoiden rakastama. Elegantti muotoilu, huippuluokan näytönohjain ja vaikuttavat ominaisuudet tekevät kannettavasta erinomaisen valinnan.

MateBook X on erittäin kevyt ja ultraohut kannettava, joka kulkee helposti mukana minne vain. Näytössä ei käytännössä katsoen ole ollenkaan kehyksiä, ja sitä on miellyttävä käyttää.

MateBook 13 on täydellinen valinta sellaiselle, joka on aina tien päällä ilman kiinteää työpistettä. Pitkän akunkeston ja erinomaisen äänenlaadun ansiosta tämä kannettava sopii esimerkiksi myös elokuvien ja sarjojen katseluun.

Lue lisää MateBook X Pro, MateBook X och MateBook 13 -kannettavista täältä.

Microsoftin Surface-tuoteperhe

Surface-tuoteperhe

Microsoftin Surface-tuoteperheen tietokoneet ovat oikea valinta sinulle, joka etsit parhaista parhainta. Ylivoimainen suorituskyky, monipuoliset kokovaihtoehdot ja tyylikäs ulkonäkö ovat Surface-tuoteperheen valttikortteja.

Surface-tuoteperheeseen kuuluu kolme tietokonetta:

Surface Pro 7 on ultrakevyt tehopakkaus, joka on luotu koko ajan liikkeessä olevalle. Pitkän akunkeston ansiosta sinun ei tarvitse murehtia, että virta loppuu kesken. Tästä kannettavasta löytyy riittävästi tehoa niin sisällöntuotantoon kuin viihteestä nauttimiseen.

Surface Laptop 3 on täydellinen yhdistelmä kannettavuutta ja suorituskykyä. Tyylikäs, ohut metallikotelo suojaa tietokonetta, joten voit huoletta kuljettaa sitä mukana. Lisäksi tässä kannettavassa on erittäin monipuoliset liitäntävaihtoehdot.

Surface Book 3 on kannettava täynnä innovaatioita. Päästä luovuutesi valloilleen Surface Pen -kynän avulla. Dolby Atmos®-ääni takaa nautinnolliset hetket silloin kun rentoudut.

Lue lisää Surface-tuoteperheestä.

Lenovo Yoga C940 på ett bord i tältläge

Yoga-tuoteperhe

Lenovon Yoga-tuoteperheen kannettavat ovat ultraohuita tehopakkauksia. Jos etsit eleganttia tietokonetta, joka on täynnä tehoa, Lenovo on oikea valinta.

Yoga-tuoteperheeseen kuuluu kaksi kannettavaa:

Yoga C940 on Yoga-tuoteperheen lippulaiva – todellinen tehopakkaus, joka sopii luovalle henkilölle. Neljä Dolby Atmos®-takaavat upean äänenlaadun, ja 2-in-1-muotoilun ansiosta kannettava on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Yoga Slim 7 on älykäs apurisi. Ultraohut muotoilu takaa maksimaalisen kannettavuuden. Pitkä akunkesto ja Dolby Atmos®-ääni takaavat vaikuttavan viihdekokemuksen.

Tutustu Yoga C940 ja Yoga Slim 7 -kannettaviin.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Windows Premium -kannettavat: