Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Xbox One X - kaikkien aikojen tehokkain konsoli

Koe ainutlaatuinen pelikokemus 4K-resoluutiolla ja 40 % tehokkaampana kuin millään aiemmalla konsolilla. Xbox One X -konsolilla voit pelata niin uusia kuin vanhoja pelejä ja saat upean graafisen pelikokemuksen täynnä yksityiskohtia.
 Xbox One X

Enemmän tehoa, mukaansatempaavampi kokemus

Huikean 6 Teraflopin graafisen laskentatehon ansiosta pelisi eivät ainoastaan näytä vaan myös tuntuvat erilaisilta. 12 GB GDDR5 grafiikkamuisti maksimoi pelin suorituskyvyn ja saat aivan uudenlaisen kokemuksen jokaisesta kuvasta ja jokaisesta liikkeestä.

Uppoudu pelaamiseen uskomattoman todentuntuisella 4K-laadulla. Huomaat valon, varjojen ja heijastusten yksityiskohdat niin elävästi, että pelimaailma tuntuu todelta.

 Xbox One X

Xbox Live - pelaajien verkosto

Ystävät, kilpailijat ja joukkueen jäsenet. Kaikki heidät löydät Xbox Liven maailmanlaajuisesta online-peliympäristöstä. Omien Xbox Live -palvelimiesi ansiosta suorituskyky, vakaus, nopeus ja luotettavuus ovat huipputasolla, joten voit kommunikoida ja kilpailla eri alustoilla ja eri pelaajia vastaan Xbox One X:llä tai Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Xbox One X -konsolilla voit myös katsella elokuvia huikealla 4K Ultra HD -resoluutiolla tai suoratoistaa TV-sarjoja esimerkiksi Netflixistä. Xbox One X tarjoaa lähes rajattomat viihdemahdollisuudet.

Xbox One X - nyt kaupoissa

Koe Xbox One X -peli- ja viihdejärjestelmän raaka voima. Tuote nyt saatavilla Gigantista.

409
 
 
  • Tehokas konsoli 4K-pelaamiseen
  • 4K Blu-ray-soitin, HDR, WCG
  • 1 TB kiintolevy
Lue lisää Xbox One X 1 TB (musta)

Lue lisää Gigantin tuotteista: