Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Kolme Xiaomi Mi 11 -puhelinta rinnakkain

Xiaomi Mi 11

Tämä Xiaomi-älypuhelin erottuu tehokkaalla 108 megapikselin pääkameralla, Harman Kardonin kaksoiskaiuttimilla ja Qualcomm® Snapdragon™ 888-prosessorilla. Kauniissa näytössä on korkea viritystaajuus, kirkas kuva ja selkeät värit. Kun ostat uuden Xiaomi-puhelimen, saat ilmaisen näytönkorjauksen 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Gigantti on Xiaomi-puhelimien virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 ja kamera

Mi 11 on tehty niille, jotka rakastavat liikkuvaa kuvaa. Xiaomin uudessa kamerassa yhdistyvät kehittynyt teknologia ja edistykselliset elokuvaohjelmistot, joiden ansiosta kamera on täynnä luovia ja käyttäjäystävällisiä videotoimintoja.

Studiotason kamera

Mi 11:n pääkamerassa upea 108 megapikselin resoluutio sekä laajakulmakamera OIS-kuvanvakaimella. Lisäksi älypuhelimessa on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera 123 asteen näkökentällä sekä viiden megapikselin telemakro-kamera. Älypuhelimen etupuolella on 20 megapikselin selfiekamera.

One-Click AI takaa upeat tehosteet

Kameran elokuvatoimintojen ansiosta kuka tahansa voi luoda upeita videoita. Hyödynnä One-Click AI -toimintoa ja lisää videoihisi upeita tehosteita: Magic Zoom, Freeze Frame ja Parallel World. Sinun täytyy yksinkertaisesti kokeilla ymmärtääksesi, kuinka upea lopputulos on!

Ultra Night Video

Ultra Night Video -ominaisuuden avulla parannat yövideoidesi valaistusta. Valaistusta voidaan parantaa RAW-tiedostomuodon ansiosta. Kamera tallentaa kaiken kennolle tulevan tiedon kuvaa ottaessasi, poistaa kohinaa ja muokkaa valaistusta reaaliajassa AI-tekoälyteknologian avulla.

HDR10+-videot

Kuvaa entistä kirkkaampia videoita, joiden tummat kohdat ovat entistä tummempia ja vaaleat entistä vaaleampia. HDR10+-laadulla kuvatut videot ovat erittäin todentuntuisia.

Kolme yötilaa

Mi 11 parantaa valaistusta ja vähentää ylivalotusta. Yötila on käytössä kolmessa eri kamerassa, mukaan lukien selfiekamerassa.

AI Erase 2.0

Edistyksellinen AI-algoritmi Erase 2.0 poistaa epätoivotut esineet ja linjat. Tee kuvistasi täydellisiä – juuri sellaisia, kuin haluat niiden olevan.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 on tehopakkaus

Ota askel tulevaisuuteen, ja koe Xiaomi Mi 11:n huippuluokan suorituskyky. Puhelimessa on huipputehokas prosessori, minkä huomaat selvästi näytön virkistystaajuudessa. Puhelin tukee 5G-verkkoa, siinä on paikka kahdelle 5G-SIM-kortille ja sen ansiosta saat myös paremman WiFi6-kokemuksen.

Prosessori

Qualcomm®:n in valmistama Snapdragon™ 888-prosessori on rakennettu 5nm-prosessoriteknologialla. Täysin päivitettyjen CPU-, GPU ja AI-teknologioiden ansiosta se on yksi aikakautemme tehokkaimmista 5G-prosessoreista.

Akku

Xiaomi Mi 11-älypuhelin on ohut ja kevyt, mutta siinä on suuri akku. Mi11 on varustettu 4600mAh -akulla, ja se tukee 55W langallista turbolatausta ja 10W langatonta latausta.* Saat ladattua akun täyteen 45 minuutissa 55 watin langallisella turbolatauksella ja 53 minuutissa 50 watin langattomalla turbolatauksella.**.

*Langaton 50W turbolaturi myydään erikseen.
** Perustuu Xiaomi-laboratorin testaukseen.

 Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 ja näyttö, joka ei tee kompromisseja

Tässä älypuhelimessa on täydellinen näyttö, jossa on upea kirkkaus, värit ja kiilto. Mi 11 teki 13 uutta ennätystä ja sai ennätysarvosanan A+ DisplayMaten arviossa. DisplayMate kuuluu maailman luotettavimpiin näyttöjen arvostelijoihin.

Uskomaton resoluutio ja virkistystaajuus

WQHD+:n ansiosta näytössä on upea kirkkaus ja korkea resoluutio (3200x1440 pikseliä). Näet enemmän yksityiskohtia, ja voit nauttia videosisällöistä korkealla resoluutiolla.

Näytön virkistystaajuus on jopa 120 Hz. Se takaa sujuvan käyttökokemuksen, etenkin kun pelaat. AdaptiveSync-toiminto valitsee automaattisesti parhaan päivitysnopeuden toistettavalle sisällölle, mikä säästää akkua.