Ohita
Sisäilma - Toimistossa työskentelevä nainen viherkasvien ympäröimänä

Varmista laadukas sisäilma työpaikalle

Tiesitkö, että terveellinen sisäilma voi edesauttaa tuottavuutta työpaikalla? Sisäilman laadun ja sisäilmaston tulisi toimialasta riippumatta olla aina asialistalla. Tutustu näihin neljään vinkkiin, joiden avulla valitset fiksusti ja löydät tuotteet, joilla varmistat puhtaan ja raikkaan sisäilman ilman allergeeneja sekä parhaan sisäilmaston työntekijöillesi.

Tutkimusten mukaan ilmanvaihto, ilmanlaatu ja lämpöolosuhteet ovat tärkeitä sekä terveyden, hyvinvoinnin, työkyvyn että oppimisen kannalta. Huono sisäilman laatu voi vaikuttaa sekä astmasta että allergioista kärsivien ihmisten kuin perusterveiden ihmisten hyvinvointiin sekä lisätä oireilua entisestään. Liian korkealla tai liian matalalla huonelämpötilalla voi olla haitallinen vaikutus keskittymiseen sekä työkykyyn. Sisäilman lämpötila ei tulisi ylittää 22 °C lämmityskauden aikana. Pienelläkin lisäyksellä tämän yläpuolelle on negatiivinen vaikutus työkykyyn.

PS...

Tiesitkö, että riittämätön tai huono valaistus voi aiheuttaa joitain samankaltaisia oireita, jotka liittyvät huonoon sisäilmastoon? Huono valaistus voi myös aiheuttaa silmien arkuutta, päänsärkyä ja väsymystä. Haluatko lukea aiheesta lisää? Tutustu Työsuojeluhallinnon ohjeistuksiin.

Viileämpää ilmaa vailla?
See all results
   
   
   
   
   
   
   
Kaipaatko lisää lämpöä?
See all results
   
   
   
   
   
   
   
Lue lisää sisäilman laadusta