Skip to content Skip to navigation menu

Suosituimmat tuoteryhmät

Joululahjat yrityksille
Katso tarjouskuvasto

Suosituimmat brändit

Apple
Samsung
Lenovo
HP
Huawei
Bosch
LG
Electrolux

Miksi Gigantti Yritysmyynti?

Maksa nopeasti ja kätevästi laskulla. Saat 30 päivää maksuaikaa laskulle ilman kuluja. Voit maksaa myös luottokortilla.

Laaja valikoima tuotteita, palveluja ja ratkaisuja yrityksille samasta paikasta. Meiltä saat kaiken kodinkoneista neuvotteluhuoneisiin.

Yritysasiakkaana voit asioida missä tahansa 41 myymälästämme, soittaa puhelinpalveluumme 020 500 5500 tai ostaa tuotteet suoraan netistä.

Yritysmyynnin uutiset

Yritysmyynnin uutiset

Laadimme säännöllisesti ilmestyvän lehden yritysasiakkaillemme. Yritysmyynnin uutisista voit lukea monista eduista ja mahdollisuuksista joita sinulla on yritysasiakkaana Gigantissa. Lue vinkkejä uusista laitteista, tutustu projektimyyntiimme ja saa ideoita ammattilaisilta.

Signage-infonäytöt yrityskäyttöön

Viisi syytä valita infonäyttö

Mainostaminen, asiakkaiden kanssa kommunikointi ja omien töiden jakaminen kollegoille ovat esimerkkejä monista tilanteista, joissa suurikokoinen näyttöratkaisu tulee tarpeeseen yrityksessäsi tai toimistossasi.

#

Saat apua hankintaan, asennukseen ja tukeen

Olipa sinulla juuri perustettu start-up, pieni yritys, suuri satojen työntekijöiden yritys tai olet osa julkista sektoria, voimme auttaa sinua. Gigantti on yrityksesi kumppani, jonka avulla voit parantaa liiketoimintaasi. Saat meiltä apua IT- ja A/V-laitteiden sekä kodinkoneiden asennukseen ja tukeen, kaikki samasta paikasta.