Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita
Vakuumisäilytysratkaisuja ja tehosekoitin pöydällä

Vakuumi – lisää ruoan säilyvyyttä

Pidä ruoka pidempään tuoreena, vähennä ruokahävikkiä, säilytä vitamiinit ja kokkaa sous vide -tekniikalla Boschin vakuumisäilytyksen avulla. Sauvasekoittimesi muuttuu hetkessä tehokkaaksi ja käytännölliseksi tyhjiöpakkauslaitteeksi. Vakumoimalla ruokasi et vain pidennä sen säilyvyyttä, vaan vähennät myös ruokahävikkiä – lisäksi maku, rakenne ja värit säilyvät paremmin ja saat jääkaappiisi lisää tilaa!

Vakumoinnin edut:

  • Pidentää kuivatuotteiden säilyvyyttä kaapissa, tuoretuotteiden säilyvyyttä jääkaapissa ja pakasteiden säilyvyyttä pakastimessa.
  • Sous vide -valmistus ja vakuumimarinointi korostavat makuja vakumoinnin avatessa lihan huokosia sekä kuituja, jolloin marinointi tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti.
  • Kun pakastaessa tyhjiöpakkaat lihan, kalan, vihannekset ja marjat vältät jääpoltteen ja muut pakastaessa tavalliset pakkasvauriot.
  • Vakuumipakkaamalla elintarvikkeet tyhjiöpusseihin ja vakuumisäilytykseen tarkoitettuihin rasioihin, näet heti mitä pakastimesi sisältää. Pakasteeseen myös mahtuu enemmän!
  • Meal preppausta uudella tasolla! Vinkki: Valmista viikon ateriat viikonloppuna ja tyhjiöpakkaa ruoka Boschin vakuumirasioihin. Ruoka pysyy tuoreena jopa kaksi kertaa kauemmin. Lisäksi säästät paljon aikaa!*