Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Langaton äänentoisto ja koko kodin Multiroom-monihuonejärjestelmät Gigantista

Kuunteletko musiikkia älypuhelimestasi tai tabletistasi? Onko käytössäsi Spotify, Deezer tai joku muu musiikkipalvelu? Uudet langattomat kaiutinratkaisut voi laajentaa kätevästi myäs Multiroom- monihuonejärjestelmäksi, jolla voit kuunnella suosikkimusiikkiasi missä tahansa kotisi huoneista.

Millainen järjestelmä juuri minulle sopii?

Gigantista löydät laajan valikoiman korkealaatuisia kaiuttimia, joista voit luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivan langattoman äänentoistojärjestelmän. Muun muassa Sonos, Libartone, Bose, Samsung, Harman Kardon, Lg ja Philips tarjoavat tasokkaita monihuonejärjestelmiä ja valmistajilla on myös omat sovelluksensa, jonka kautta äänentoistojärjestelmää ohjataan. Koska vaihtoehtoja on paljon, olemme koonneet alle langattomia äänentoistojärjestelmiä esitteleviä videoita.  Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin järjestelmä. Kun olet valinnut suosikkisi, on äänentoistojärjestelmän rakentaminen helppoa. Ja koska ääni ratkaisee, poikkea Gigantin myymälään ja kuule ero omin korvin.

  

Mikä on multiroom-monihuonejärjestelmä?

Multiroom- eli monihuonejärjestelmällä tarkoitetaan useammasta kaiuttimesta koostuvaa langatonta äänentoistojärjestelmää. Kaiuttimet voi sijoittaa eri huoneisiin ja voit itse päättää, mitkä kaiuttimet milloinkin soivat. Kaiuttimet liitetään langattomaan kotiverkkoon, jonka kautta musiikki toistetaan musiikkipalvelusta älypuhelimella, tabletilla tai erillisellä kaukosäätimellä. Gigantista löydät laajan valikoiman huippumerkkien kuten Sonos, Libartone, Bose, Samsung, Harman Kardon, ja Philips langattomia kaiutinratkaisuja.
 

Tutustu Sonos langattomiin äänentoisto- ja monihuonejärjestelmiin

Tutustu Samsung langattomiin äänentoistojärjestelmiin

Tutustu Bosen langattomaan äänentoistoon

Tutustu Libratone Zipp kaiuttimeen
Sonos Wireless HiFi
Harman Kardon Wireless HD Audio System:


Bose Soundtouch
Philips Spotify Multiroom
Libratone: Sound. Design. Attitude.


Artikkeli päivitettiin viimeksi: 10.11.2014 09:53:03