Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Sunne fristelser med en airfryer

Philips Airfryer -Suosikkiherkut vähemmällä rasvalla

Tasapainoinen ja ravitseva ruokavalio on päivän kuuma puheenaihe ja terveelliset herkut kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Philips Airfryer -keittimellä valmistat friteeratut ruoat vähemmällä rasvalla, joten voit nauttia niitä ilman huonoa omaatuntoa.

Osta Airfryer, saat grillivarusteen kaupan päälle!

Arvo 49,99€

Näin hyödynnät tarjouksen:

1. Osta Philips Airfryer (HD9220)

2. Rekisteröi tuote osoitteessa: philips.fi/keittiokampanja

3. Lataa ostokuittisi

4. Anna osoitetietosi

5. Philips lähettää kaupanpäällisen 30 päivän kuluessa

Tarjous koskee kampanja-aikana 1.10.-31.10.2017 Pohjoismaissa tehtyjä ostoksia, ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Rekisteröintejä, jotka on tehty 30.11.2017 jälkeen, ei käsitellä.

 Airfryer Philips
 Fritert mat = Usunt?<

Friteerattu ruoka = Epäterveellistä?

Friteeratut ruoat, kuten ranskanperunat ja nuggetit, käsitetään roskaruokana. Rapea pinta, kullankeltainen väri ja herkullinen maku ovat lähestulkoon synonyymejä epäterveelliselle. Omia uppopaistettuja herkkuja voidaan kuitenkin valmistaa uudella tavalla. Airfryer friteeraa raaka-aineet kuumalla ilmalla, jolloin niihin saadaan tuttu maku ja koostumus vähemmällä rasvanmäärällä. Voit siis nauttia omia suosikkiherkkujasi terveellisemmin ja jättää kaloreiden laskemisen muille.
Airfryer-keitin yllättää monipuolisuudellaan. Voit valmistaa sillä erilaisia liha- ja kasvisruokia ja jopa jälkiruokia.

 Herlig enkelt <

Yllättävän helppoa

Airfry-keitintä käyttäessä voit unohtaa palaneet sormet, savuavat friteerauskeittimet ja öljynkäryn keittiössäsi. Kompakti laite on helppokäyttöinen ja tekee työn puolestasi. Jopa keittimen puhdistus on helppoa. Öljyssä uppopaistamisen sijaan laite kypsentää ruoan kuumalla ilmalla, joka kiertää tehokkaasti laitteen sisällä. Lopputuloksena on rapea ja kauniin värinen pinta ja herkullinen maku, aivan kuten perinteisessä friteeratussa ruoassa – ainoa ero on, että ruoka sisältää vähemmän rasvaa!

Philips Airfryer

Philipsin Airfryer-tuoteperheestä löydät helposti käyttöösi ja keittiöösi sopivan laitteen. Valittavana on kolme erikokoista keitintä, joilla voit valmistaa monen tyyppisiä ruokia terveellisemmin.

 HD964190<

Philips Avance Collection Airfryer HD964190

Philips Airfryer-sarjan Avance Collection -friteerauskeittimessä on monipuoliset toiminnot, kuten lämpimänäpito, esiasetetut kypsennysohjelmat ja helposti puhdistettava QuickClean-kori. Neljä esiasetettua ohjelmaa tekevät ruoanlaitosta entistäkin nopeampaa ja saat aina täydellisen lopputuloksen raaka-aineesta riippumatta.

 Airfryer HD9220<

Philips Viva Collection Airfryer HD9220

Aito ja alkuperäinen Philips Airfryer-keitin on saavuttanut suuren suosion maailmalla. Laitteessa on automaattinen virrankatkaisu, patentoitu Rapid Air -ilmapaistotekniikka ja kätevä ajastustoiminto. Viva Collection Airfryer -keittimessä on lämpötilan säätö ja sen pohjassa on liukumista estävät kumitassut, jotka lisäävät laitteen käyttöturvallisuutta.

 Airfryer HD9621<

Philips Viva Collection Airfryer HD9621/90

Alkuperäistä Airfryer-mallia 20% pienempi malli painaa vain 5,3 kg. Kompakti ja kevyt laite on täydellinen valinta pienempiin keittiöihin. Viva Collection Airfryer -keittimessä on innovatiivinen TurboStar -ilmapaistotekniikka, joka kierrättää kuumaa ilmaa nopeasti ja takaa paremman lämmönjakautumisen. QuickClean-korin tarttumaton verkko tekee sen puhdistuksesta helpompaa.

Inspiroidu laajoista käyttömahdollisuuksista

Philips AirFryer-sovelluksesta löydät jännittäviä reseptejä monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Testaa Airfryer-keittimen käyttömahdollisuuksia ja valmista herkullisia ruokia vähemmällä rasvalla. Valmista mausteisia jättikatkarapuja, lihapullia, kalapuikkoja tai sämpylöitä. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Maukasta lohta

Rapeat ranskanperunat

Mehukkaat lihapullat

Lue lisää Gigantin tuotteista: