Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Apple-tuotteiden laaja valikoima

Gigantista löydät kaikki haluamasi Apple-tuotteet ja niiden lisätarvikkeet. Valtuutettuna jälleenmyyjänä olemme erikoistuneet Apple-tuotteisiin ja tämän vuoksi osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kilpailukykyiset hintamme ovat samat niin nettikaupassamme kuin myymälöissä. Tarjoamme myös tuotteillemme 50 päivän palautusoikeuden sekä kattavan palveluvalikoiman, jonka ansiosta laitteiden käyttöönotto ja käyttö on entistä vaivattomampaa.
Knowhow

Gigantin palvelut

Gigantin palveluvalikoima tarjoaa Apple-tuotteille asennus-, huolto,- vakuutus- ja tukipalvelut. Knowhow-palvelut löydät niin, netissä, myymälöistä kuin puhelimitse.

 RENEW IT

RENEW IT – aina uusin malli

RENEW IT -palvelu, jossa maksat alhaista kuukausimaksua ja saat aina uusimman mallin käyttöösi, ilman että sinun tarvitsee itse löytää vanhalle puhelimellesi ostajaa. Helppoa!

Logo ja teksti, josta käy ilmi, että Gigantti on Apple-tuotteiden valtuutettu huoltaja

Valtuutettu huoltoliike

Iskikö epäonni ja iPhonesi tai iPadisi näyttö särkyi? Tuo laitteesi Giganttiin ja suoritamme sille valtuutetun huollon. Säilytät takuusi – riippumatta siitä, mistä olet ostanut Apple-laitteesi.